Já bych neřezal nic a nechal si namontovat modul rozsvícení potkávacích světlometů po nastartování. Nedovedu si představit, co budeš dělat až si namontuješ LEDky a někdo Ti do toho u nákupáku nacouvá - praskne nárazník nebo budeš shánět 1 ks ledek ?
Jo, to je minus.
Jenže podruhé se mi už drbat s výměnou potkávaček nechce.
Navíc, když je teď zase letní sezona, tak proč pořád svítit a topit veškerým osvětlením auta vč. interiéru...
Sice to není legální, ale dá se dokoupit modul, který svítí potlumenými dálkovými, tak, aby neoslňovaly a svítily stejně jako denní. Ale musí se to přesně doštelovat na konkrétní auto.
Rozsvítí se pár sekund po nastartování, při blikání světlo sníží intenzitu.
Při zapnutí parkovaček, nebo potkávaček zhasne. Dálková blikačka fukční vždy. Po vypnutí motoru zhasne.
Nevím asi tomu nerozumím ale nechápu proč normálně nesvítíte klasickými světly? Já svítím denně už od doby co mám řidičák a to ani v zákoně nebylo že se musí přes den svítit.
Snad to neděláte pro úsporu žárovek?...doba 120tek je dávno pryč a cena nové žárovky a cena těchto rádoby světel které akorát oslňují protože to má každý namontováno jak ho napadne se dá porovnat asi tak že do konce života bych si mohl kupovat nové žárovky
no ja kupuju sadu cca za 500 a vydrží asi tak rok, no a jde mi hlavně o to že se mi nechce měnit pořád žárovky a o to že paraboly nejsou stavěné na to celodenní svícení takže můžou během pár let zažloutnout.na nějaké ledky bych se vykašlal ale toto řešení se mi líbí.ale je fakt že nedavno jsem míjel trojkové bmw a měl to udělané tímto způsobem a pěkně mě to oslnilo
1. O něco lepší a tímpádem dražší žárovky v potkávačkách mají zase menší životnost.
2. Doby, kdy se daly vyměnit prasklé žárovky za pár minut jsou pryč, je k nim čím dál horší přístup a trvá to déle.
3. Nesvítím a netopím nejenom zadními, ale i v celém interiéru. Po čase se mohou unavit i některé žárovičky v kokpitu - nebyly myšlené na svícení x hodin denně.
4. Jo a ty paraboly také.
O úsporu pár ml benzinu nejde, proto to snad nikdo nemá.
Samo-domo LEDky, které buď svítí málo, nebo jsou namontované v neschválených vzdálenostech mi taky vadí!
Člověče v principu s tebou souhlasím, ale tys ještě neměl tu čest s E12 co? Tam se rozhodli v rámci sblížení s evropou navrhnout světla zapojením takovým způsobem, že trénuješ výměnu každých pár měsíců... Bohužel ale přístup moc neřešili a tak si pravidelně zanadávám, když to z dobré vůle měním otci na té jeho. Už preventivně vozí pár náhradních kusů s sebou, nejlevnější co nakoupil někde v akci, aby ho to moc nemrzelo
Je fakt, že by se mu za těch 6 let možná zaplatilo už nějaké pěkné denní svícení. Tady to řešení je po estetické stránce pěkné, ale asi je to kus od kusu dle paraboly a hlavně i nastavení, co se týče oslňování.
Člověče v principu s tebou souhlasím, ale tys ještě neměl tu čest s E12 co? Tam se rozhodli v rámci sblížení s evropou navrhnout světla zapojením takovým způsobem, že trénuješ výměnu každých pár měsíců... Bohužel ale přístup moc neřešili a tak si pravidelně zanadávám, když to z dobré vůle měním otci na té jeho. Už preventivně vozí pár náhradních kusů s sebou, nejlevnější co nakoupil někde v akci, aby ho to moc nemrzelo
Je fakt, že by se mu za těch 6 let možná zaplatilo už nějaké pěkné denní svícení. Tady to řešení je po estetické stránce pěkné, ale asi je to kus od kusu dle paraboly a hlavně i nastavení, co se týče oslňování.
no hlavně mě příšerně serou jedinci (a je jich dost) co si myslí že můžou jezdit z těma slavnýma led diodama made in tesco co skoro vůbec nejsou vidět v hustém dešti, mlze a za šera.kua kde jsou chlupatí? ja bych to fackoval jednoho vedle druhého a okamžitě bych mu to ukopl z auta v případě že mu polovina těch led nesvítí