Mam trosku netradicnu otazku. Podarilo sa mi stratit viko hrdla olejovej nadrze a potrebujem zohnat nove. Skusal som cez net, ale na avika r.v.05 som nikde nic nenasiel.
Ma tu s tym niekdo skusenosti, alebo vie o nejakom shope kde to zozeniem.
To by driv zadrel motor. . Nez aby se vysrouboval komplet sroub a jeste stihl upadnout a ztratit se.. )))
Ale jestli ono to VIKO nebude neco uplne jineho..... .Treba cela olejova vana... Nebo jen ten horni napousteci sroub na hlave motoru... Nebo neco uplne jineho... )))
stratil som to pretoze som menil olej a proste som na konci zabudol viko polozene vedla motoru, buchol som kapotou a zistil az ked som siel autom, tym ze som zacitil olejove aroma. Moja chyba, hold ale to uz nevratim.
Aha tak to je pech, je fakt, že jsem kdysi taky zabouchl kapotu po výměně oleje a za 2 minuty jsem jí znovu otvíral, protože jsem si vůbec nebyl jistý, že jsem víčko dal zpátky.. Tak hlavně jeslti se nestalo nic motoru, to by bylo horší...
Já už to víčko za svý dlouhý život ztratil nejméně třikrát. Naštěstí se vždycky našlo někde ve spodní části motoru na nějakém krytu nebo tak. Zkus to ještě pořádně prohledat.