!koupě Toyota Avensis 1,8

vše ohledně modelové řady Avensis
aczasa
Věčnej rejpal

Příspěvek od aczasa »

tyden? co s tim chces tyden delat... koukat se na to a nakonec to udelat posledni den? :-D :-D :-D
Back in Czech.
Idaho
Věčnej rejpal
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Idaho »

Iker6 píše:stihnout to za den tak to by bylo super ale spiš týden..
na den ti převozky nevydaj, navíc na vydání převozek potřebuješ mít alespon kopii velkého techničáku, takže vydání převozek v cr u auat které nevísd zda je "to ono" je nesmysl.
Na De strane je druhý problém a to ochota prodejce, ne každý prodejce je ochoten si vzít dovolenou na den kdy přijde "potencionální kupec z nejaké východní zeme sousedící s ukrajinou" a o víkendu převozky nikdo nevydá. Už jsem zažil i to že s emusleo na místepřespat a cekat do druhého dne kd ypo složení zálohy si týpek zařídil dovolenou a sel auto odhlásit ( to je druhá věc co je třeba udelat ).

takže pokud kupuješ z bazaru, je to vetšinou OK, ale je třeba si i ty bazary vybírat, i u arabáše nebo jiného "temného lorda" se dají koupit slušná auta ate tam paltí dvojnásob "dvakrát měř a jednou řež" protože auto mu do prodeje "slušný" němec do komise nedá protožer ví že lepší kupec k němu nepujde takže ty auta u nich jsou už svým zpusobem "ocejchovaný" ( týká se to hlaven novějších aut T25 a vejs.. ), takže osoben bych preferoval spíše transport na podvalu, protože stejen tam pojedeš takže vzít sebou valník je už banalita.
Iker6
Člen Týmu

Příspěvek od Iker6 »

už jsem viděl i par aut s D spz na prodej převažně to bylo v PL takže auto je v D vlastně odhlašene do vzduchu takže je pak vlastně o kupu starostí míň vzit přihlasit a je
no koukal jsem teď na mobille ale nějake drahe to tam je http://suchen.mobile.de/auto-inserat/to ... acity=1800
Avensis 1,8 rv 06+
Idaho
Věčnej rejpal
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Idaho »

To je práve to že nemužešporovnávat ceny u "arabášů" a ve značkovkách nebo "lepších " autosalonech.. ten stav aut je tam uplne jinej.
Veřit tomu že skutečne kvalitní auto tam koupíš za lepší cenovku než u nás je utopie, ceny se liší minimálně ale ta kvalita je vetsinou proti stejné cene v CZ uplne jinde. ja jsem nedávno dovezl 320Ci bavko 2005, poface. Cena +- stejná jako v čr ale jedenmajitel , najeto posctivých 132tis km, serviska, 3 klíče atd atd atd.. Kupovali jsme to přímo v servisu BMW u kterého stal menší bazar a meli tam z 90% BMW. na aute se vymenil olej, prolezlo se. Jakmile nečmour zjistil že je to auto na export hned slevil skoro 2tis eur, což mi bylo podezřelé takže sem auto obzvlášt dobře prolezl ( dokonce zapujcil zvedák ) a nic jsme nenašel, až tady v čr jsme zjistili že prosakuje plastové obložení chladiče, takže se za 3200CZK koupil nový a zákazník byl spokojen .)

Další vec, jakmile je v DE inzerci auto označeno že je na export tak od nej ruce pryč, na auta určená pro expoert se vztahují uplne jiné zaruční podmínky a havne ( krom jiného ) není zakázáno stočit tachometr a zatajit závadu...
Iker6
Člen Týmu

Příspěvek od Iker6 »

a ja si mam pak vybrat auto mnoo tak to bude na dlouho ale jo něco na tom bude sehnat auto levněji je utopie spíš za ty sáme penize lepši stav :evil:
http://suchen.mobile.de/auto-inserat/to ... acity=1800
Avensis 1,8 rv 06+
kadel
Věčnej rejpal

Příspěvek od kadel »

Jestli jeste muzu k tem prevozkam, ja jsem mel tohle http://www.prevozky.cz , ale nebylo to od tehle firmy, bylo to primo z Nemecka, technicak byl cistopis a k prevozkam jsem jen dostal takovou ruzovou kartu, kde byly vyplneny nejaky udaje o me a zelenou kartu, takze na registru ani nevedeli, jak jsem to privezl. Jen jsem nekde slysel nazor, ze ty zluty u nas neplati, tak jsem obvolaval par uredniku a kazdej mi rek neco jinyho, nakonec jsem to risknul.
RAV4 HSD FWD
Iker6
Člen Týmu

Příspěvek od Iker6 »

tak to je teda super každý to ma jinak noo :roll:
Avensis 1,8 rv 06+
zvady2
Věčnej rejpal

Příspěvek od zvady2 »

Len tak pre info jeden Avensis so 45 tis KM, 2002
http://gebrauchtwagen.toyota.de/whitela ... =232892202
Iker6
Člen Týmu

Příspěvek od Iker6 »

to nee :)... kombík a novější min. rv. 2005 a max tak 07-08 na víc nejsou penizky :?
Avensis 1,8 rv 06+
zvady2
Věčnej rejpal

Příspěvek od zvady2 »

tak to chcem vidieť aký "vylietaný" avensis kúpiš...tu máš nové auto!!
extremehany
Věčnej rejpal

Příspěvek od extremehany »

zvady2 píše:tak to chcem vidieť aký "vylietaný" avensis kúpiš...tu máš nové auto!!
no 11 let není nové auto :D a otázka zda-li ty kilometry sedí
Toyota Avensis Combi 2,2 D-4D 110 kW 2008
Toyota Auris TS 1,6 VVT-i M/T - 2018
zvady2
Věčnej rejpal

Příspěvek od zvady2 »

extremehany píše: no 11 let není nové auto :D a otázka zda-li ty kilometry sedí
OK tak v zábehu, a ver tomu že KM sedia keď to predáva dealer Toyoty... :) a kto by stáčal na také číslo že :idea:
ale Jasné každý chce niečo iné...mne stačí aj 16 ročná Carina E s nájazdom 120 tis KM, keď viem že sú poctivé.
Iker6
Člen Týmu

Příspěvek od Iker6 »

1. není nové ale 11let staré
2. ten starý model se mi nelíbí , ano já se chci mým autem kochat..
3. všechny 4 okna v el. , digi klima, tempomat ,vyhřívané sedačky,mlhovky
4.proč dělat krok z 5 ?
5. dat za auto z roku 2002 nějakých 110 000Kč nebo dát za auto z roku 2006 180 000kč
6. už jsem viděl a projel se ve starých autech co měly najeto málo km no a docela sranda nějak to nejelo olej po čase ztrácí viskozitu ale majitel tvrdil však ještě nemam na něm najeto 10 000km tak to nemusím měnit ale to že ho tam má už 2 roky spíš déle to je vedlejší ... auto potlučene obouchane ale na to že mělo najeto malo km byl jak šílený.. a cena přemrštěná raději novější s více km auto je zajeté něco poměněné odzkoušene
7. už jsem vyrostl z aut do 100 000kč ale co chybama se člověk učí v dnešní době si můžeme vybrat a proč ne

ale je to jedno každý to bere jinak...
Avensis 1,8 rv 06+
extremehany
Věčnej rejpal

Příspěvek od extremehany »

zvady2 píše:
extremehany píše: no 11 let není nové auto :D a otázka zda-li ty kilometry sedí
OK tak v zábehu, a ver tomu že KM sedia keď to predáva dealer Toyoty... :) a kto by stáčal na také číslo že :idea:
ale Jasné každý chce niečo iné...mne stačí aj 16 ročná Carina E s nájazdom 120 tis KM, keď viem že sú poctivé.
já po nějakých zkušenostech už nechci nic staršího jak 10 let, pak se totiž začnou všechny gumovy díly jako hadičky, těsnění a spol už rozpadat a jen lítáš a řešíš proč něco nesvítí teče, ztrácí tlak, atd...
Toyota Avensis Combi 2,2 D-4D 110 kW 2008
Toyota Auris TS 1,6 VVT-i M/T - 2018
Iker6
Člen Týmu

Příspěvek od Iker6 »

jj na tom něco bude .. jedna hadička a už svítí palubka jak vánoční stromeček :mad:
Avensis 1,8 rv 06+
Odpovědět

Zpět na „Avensis“