!koupě Toyota Avensis 1,8

vše ohledně modelové řady Avensis
tabika
Manager Týmu

Příspěvek od tabika »

Klima je rozhodně znát!!! Aspon u mé 1,8 i pri rozjezdu to pocítím,musím přidávat víc otáček :) ale už jsem tu psal že mě příjde ten motor slabej
korn
Člen Týmu

Příspěvek od korn »

tak já u 2.0 vvt-i tu zaplou klimu vůbec necítim,ale ve fabce 1.2 htp tam jí cítím sakramensky
Iker6
Člen Týmu

Příspěvek od Iker6 »

chci to davát na LPG takže 1,8 .. ty 2,0 stím mají problém odchazí vstřikovače :mad: ale na cestu do prce 40km by mi stačil šíbr ale na dovolenou zas klima ale to už je vyřešeno... akorat to auto prostě není k mání ..
aczasa
Věčnej rejpal

Příspěvek od aczasa »

Ne. u 2.0 neodchazi vstrikovace.... Jen u tech 2.0 nikdo neumi udelat poradne LPG protoze na primovstrik kurva potrebujete i ridici jednotku s plnym programovanim delek vstriku a regulaci predstihu a to se kurva do dvaceti tisic i s nadrzi neda kurva pridit... kurva...
Back in Czech.
m5t
Věčnej rejpal

Příspěvek od m5t »

tabika píše:Klima je rozhodně znát!!! Aspon u mé 1,8 i pri rozjezdu to pocítím,musím přidávat víc otáček :) ale už jsem tu psal že mě příjde ten motor slabej
Jaké 1,8 ? z minulého století, nové staré, sekačka ... fakt tyhle anonymy miluji, kua když nechcete, neumíte vyplnit podpis a motorizaci tak držte kušňu :twisted: , už by měl někdo kdo má možnost nějak ty povinné registrační údaje doinstalovat :huh: sorry že jsem se tak čílnul, je to tu samej partyzán kdoví odkud.
Naposledy upravil(a) m5t dne pon 27.05.2013, 23:36, celkem upraveno 1 x.
T27 Avensis 1.8 Valvematic Multidrive S/2009/
když pijete se mnou pijete s Mírou :-) Obrázek
http://moje.auto.cz/m5t/avik.html
Bodo12
Navigátor

Příspěvek od Bodo12 »

co tak si nejaku toy doviest z nemecka, mate to blizsie ako my a nemate take poplatky za prvu registraciu podla vykonu ako my
http://www.autoscout24.de/DetailsGTM.as ... rc=st%7cfs
RAV4 2,0 VVTi AT r.v.2002
Iker6
Člen Týmu

Příspěvek od Iker6 »

:D 20 to tak stojí na feldu 30-36 na 4valec no je to jedno prostě s 2,0 to nejde a s 1,8 to jde ;) a zaleží na tom od kterého výrobce to bude i na typu trysek jsou i omezene dle kw ale o tom se firmy nezmiňují a zaleži i na systému jeden je řízený podlatekm a druhý elektronikou někde to mam uložené.. je toho opravdu hodně a než to člověk přelouska tak ani neví jak se jmenuje..
a to slavné hledat nějak nefunguje tak jak má vyhledá úplně všechno a nebo vůbec nic a bohůžel né všichni jsme krásní a inteligentní co ví všechno...

a všude říkají když něco nevíš tak se kurva ptej !!! než to potom dojebat..
Iker6
Člen Týmu

Příspěvek od Iker6 »

ohledně dovozu už jsem se taky informoval ale dat 20-25000 to je docela dost...
aczasa
Věčnej rejpal

Příspěvek od aczasa »

no, me z nemecka stal dovoz jen malo.... odhlaseny to bylo a na podvalu, takze cca 6k Kc odtah a pak 4k kc preklad TP a pak normalni prihlaseni, takze do 10k Kc se clovek vejde naprosto hrave dle ceny dopravy.. .
Back in Czech.
Iker6
Člen Týmu

Příspěvek od Iker6 »

a to bylo kdy ? to je nejmenší částka o které jsem slyšel
jen doprava min 15 + papíry teď je ještě Euro nahoře..
za 1km 8kč když je to dál jak 1000km když méně tak 10-12kč
potom ještě cestování po čr udělat evidenčku zajet tady k nám udělat pojistku vyřidit papiry a s SPZ jet zase kus cesty vlakem a až pak autem domu a nebo to na podvalu přitahnout až k nám ale to jsou další peníze navíc ten člověk byl od někud z Plzně a ja bydlim kousek od Ostravy tady jsem taky sehnal dva ale ten jeden tahal bourane auta z italie , německa, rakouska atd no čekal bych snad věčnost než by něco našel jakš takš v pohodě .. a ten druhý by se pod 22 nedostal
Avensis 1,8 rv 06+
aczasa
Věčnej rejpal

Příspěvek od aczasa »

Jakypak euro nahore.. :-) Jestli si matne pamatuji, tak startovni kurz eura byl 35 nebo 36 Kc... :-) Takze euro je dole a na tom me nikdo nic nevymluvi.. :-)
A bylo to pred cca tremi lety. A bylo to tesne za hranicemi s CR.. :-) Holt jezdit az nekam k holandsku by se mi asi nechtelo.. Nebo bych to dal na nemecke papiry a dojel si s tim na prevozce domu...
Back in Czech.
kadel
Věčnej rejpal

Příspěvek od kadel »

Je to tri roky, co jsem privezl auto z nemecka a taky jsem se vesel do desitky i s benzinem pro 2 auta. Domu jsem s tim jel na prevozkach asi za 100 euro, ted nechci kecat, ale vic jak 150 euro to nebylo. Ale mel jsem to podobne jako aczasa, asi jen 280 km. Jo a jeste to bylo novy auto, nevim, co obnasi za naklady prihlaseni starsiho.
RAV4 HSD FWD
Iker6
Člen Týmu

Příspěvek od Iker6 »

no právě jezdit kousek za hranice se moc nevyplácí pokud tam člověk nemá známé.. to mi říkal člověk co to dělá 15 let čím dál jsou auta tak tím lepší... převozky jsou 100-250E záleží v kterém místě to je.. jenže zas u nás vám už i převozky vyplní a co teď když auto nebude ok ... tak to jsou pak vyhozené prachy .. jenže převozky z německa zas neuznávaly na cz úřadech považovali to za podvod a docela dost často se ta legislativa mění

no s tím eurem o proti tomu jak to začínalo tak je dole to jo ale ja to beru spiš jak je to teď http://www.kurzy.cz/kurzy-men/grafy/CZK-EURaUSD/
Avensis 1,8 rv 06+
aczasa
Věčnej rejpal

Příspěvek od aczasa »

Bla bla... prevozky uznavali v pohode... A kurz je podle tveho grafu uz rok pomerne velmi stabilni a nejevi zadne extremy... :-) A prevozky v D jsou 40 - 60 Eur.. nepotrebuji je na mesic.. staci na par dni.. nebo kdyz je clovek dobrej, tak na den. :-)
Back in Czech.
Iker6
Člen Týmu

Příspěvek od Iker6 »

stihnout to za den tak to by bylo super ale spiš týden..
Avensis 1,8 rv 06+
Odpovědět

Zpět na „Avensis“