corolla E11, jaké matky do TTE disku?

vše ohledně modelové řady Corolla
Odpovědět
LOHR1
Člen Týmu

corolla E11, jaké matky do TTE disku?

Příspěvek od LOHR1 »

ahoj, mám problém, že nevím které matky koupit na origo TTE litáky, jaké tam mají tedy být? Dokáže mi někdo poradit?

Jsou to tyto kola.

http://sphotos-b.ak.fbcdn.net/hphotos-a ... 3380_n.jpg

Děkuji
aczasa
Věčnej rejpal

Příspěvek od aczasa »

na origo litaky pro toyotu jsou origo matky s plochou dosedaci plochou.. :-)
Back in Czech.
LOHR1
Člen Týmu

Příspěvek od LOHR1 »

ano, ale tyto nejsou stejné jako originály, mám tam ted origo G6tky kola a tam ten rovný dosed je, na tyto TTE je potřeba kužel ale nevím jaký, tak se tu ptám zkušenějších :)
aczasa
Věčnej rejpal

Příspěvek od aczasa »

Tak to nebudou origo TTE.. :-) To budeou jen podobny s prelepenejma stredikama.. :-) JInak teda vem normalni toyota matky na plechace.. :-)
Back in Czech.
LOHR1
Člen Týmu

Příspěvek od LOHR1 »

no normál na plecháče jsem je tam měl..ale asi týden, protože pak byl problém je z tama vubec dostat, jinak jsou to originál TTE ( vyraženo přimo zezadu na discích),

jde o to že potřebuju vysoké matky, abych je z tama potom mohl v klidu vymontovat. Možná že by mi pomohlo vědět jen to jaký má sklon ta matka na plecháče..
aczasa
Věčnej rejpal

Příspěvek od aczasa »

Ony byvaji spise dva typy nez sklon.. :-) Jedny maji kuzel a druhe kouli. :-) ale jinak ten kuzel bude 45 stupnu... a prinejhorsim si omer ty na plechace, ne? .... mimochodem, co to znamena, ze jsi je tam dal a nesly vytahnout? Neni to teda pak i problem s klicem? :-)
Back in Czech.
LOHR1
Člen Týmu

Příspěvek od LOHR1 »

ty kola mají hlubokou díru, takže tam potom šel ten klíč špatně chytnout za ty matky..byl "tlustý". Podle mě mají kužel, jen s tím že bych je potřeboval delší než jsou normál na plecháče. Navíc plecháče už nemám, takže ani matky ne :)
aczasa
Věčnej rejpal

Příspěvek od aczasa »

Njn... Tak prodlouzene uzavrene matky s kuzelem.. Ty tam mam ja.. :-) uz na vsech autech...
Back in Czech.
Jimmi
Věčnej rejpal

Příspěvek od Jimmi »

aczasa píše: ...ten kuzel bude 45 stupnu...
Kužel má vždycky šedesát!

Jestli jsou to origo ráfky poznáš podle toho, že mají přesnou středovou díru - 54.1, musí sedět bez středících kroužků.

Já mám taky matky z plecháčů a stačí mít správný klíč a dostaneš se tam. Horší je to v pneuservisu, páč se jim tam nevejde ta jejich pistole a tak to musej' dělat ručně, takže slušně prudí.
LB hyaku ichi 百一 4E-FE 1332/65kW modrá o->
HB 4E-FE 1332/55kW červená o+
VAZ 2103 1500/49kW bílá
Odpovědět

Zpět na „Corolla“