Máte někdo na E11 zadní plastové podběhy?
Máte někdo na E11 zadní plastové podběhy?
Zakoupil jsem za velmi směšný peníz zadní plastové podběhy z E11 a chci je dát na svoji E10. Zatím jsem to jenom lehce přiložil a vypadá to, že tam padnou skoro přesně.
Otázkou ovšem zůstává, jak je tam připevnit. Do nárazníku to nebude problém, nějaký závit je také připravený vedle úchytu brzdové hadice. Ovšem u obočí není nic (vpředu jsou tam dírky na hmoždinky) a ani ten podběh nemá žádné dírky.
Tak by mě zajímalo, jak to ta E11 vlastně kolem toho obočí blatníku má vlastně udělané.....?
Otázkou ovšem zůstává, jak je tam připevnit. Do nárazníku to nebude problém, nějaký závit je také připravený vedle úchytu brzdové hadice. Ovšem u obočí není nic (vpředu jsou tam dírky na hmoždinky) a ani ten podběh nemá žádné dírky.
Tak by mě zajímalo, jak to ta E11 vlastně kolem toho obočí blatníku má vlastně udělané.....?
Zdar, já sem na e11 liftbacku taky v zadu plastový nadkolí neměl a za rozumný peníz koupil. přídělal sem je jen 2ma bindrama k držáku brzdový trubky a na trubku od nádrže, a dvouma šroubama u zástěrky vlevo v pravo jen bindrem k tomu držáku a opět dvouma šroubamam u zástěrky a drží to. nic neklepe nikde se to nedře. Mezi lemem a nadkolím mám mezeru od půl po 1cm. Jen sem to musel trošku zastříhnout pod tlumičem protože to drhlo ale jinak super. foto když tak pošlu
- Toyota corolla e11 rv2000, 1,4vvti 71kw
Nissan Primera P11, sr20de 96kw
Škoda Felicia 1,3 55kw
Už mi leží na půdě kolik, 4 roky možná
, a protože jsem hnidopich a zatím jsem se nedokopal nechat navařit pár okrajů, protože moc přesně nesedí u prahu, tak jsem je pořád nevyužil... a nakonec taky z důvodu montáže. Jinak pokud je v toyotě dávaly, tak jedině na 4wd (musel bych se podívat do DIY), jinak je to spíš polská "provovýroba". Možná bych naříznul ty okraje toho plastu a horkovzduškou tomu pomohl, aby se to na pár místech zavěsilo za ten lem, to by mohlo být dostatečně šetrný, zbytek by byl zvenku lemu.
Ono to sice chrání podběh, ale co jsem zatím viděl, tak stejně vyhnije práh zevnitř, jak u corolly, tak třeba carinyE.
Ono to sice chrání podběh, ale co jsem zatím viděl, tak stejně vyhnije práh zevnitř, jak u corolly, tak třeba carinyE.
Holomek!
Hm... mě to tam sedí dost přesně. Jenom to málo chrání tu citlivou oblast kolem zadní části prahu, ale tomu pomůže malá nanýtovaná podložka.
S tím prahem máš pravdu, ten chce prostě udržovat. Ale další místo na řadě je uchycení zadního nárazníku k blatníku. A i to obočí - stačí kamínek a už je tam dírka, která rezne.
Jinak jsi mě inspiroval. Nebudu to ale nařezávat, alebrž k tomu asi přidělám shora nějaké zásuvné háčky ze stejného plastu. Takže celé obočí bude zvenku chráněné.
S tím prahem máš pravdu, ten chce prostě udržovat. Ale další místo na řadě je uchycení zadního nárazníku k blatníku. A i to obočí - stačí kamínek a už je tam dírka, která rezne.
Jinak jsi mě inspiroval. Nebudu to ale nařezávat, alebrž k tomu asi přidělám shora nějaké zásuvné háčky ze stejného plastu. Takže celé obočí bude zvenku chráněné.
tady jsou ty fotky http://www.toyota-club.eu/car_images_category.php?id=3
Škoda Felicia 1,3 55kw
- namestekw123
- Navigátor
JJ s tím kroucením to je pravda, stačí když se to někde víc utáhne a už se to kroutí a nesedí
. A aby zůstala možnost to nadkolí sundat se mi taky už vyplatila, když sem měnil brzdový trubky. Ale jak sem už napsal, drží to na dvou šroubech a jednom pásku má to za sebou cca 20tis km i zimu a žádný problém, ani to nikde neklepe a nedře 
Škoda Felicia 1,3 55kw
- namestekw123
- Navigátor
ja mam na sve E10 jen ty origo zadni kusy a ani jene tam davat nebudu a neni to potreba pokud je to dobre osetreno a nastrikano ochranou na spodky. za tema lemama se akorat drzi pisecek a jine mokre necistoty ktere to pak prohnije to jsem radeji bez toho a obcas to proplachnu vapem a nema to pak moznost od nejakeho bahna a usazenin rezivet. tod muj nazor k tomu teda. Videl jsem to v predu co vse pod tim je a pak od toho uhniva dole blatnik a podbeh.