Držák je součástí balení, včetně lepicí placky na palubovku, na ni se přísavkou přidělává držák.
TV (digitál) funguje dobře, ale je to choulostivé na signál, nefunguje všude (za tu cenu...)
Pro mě to velký není, naopak mi připadala klasická navigace rok od roku menší.
Pravda , líbí se mi, že to neruší celkový vzhled, to že nevidím na PP mi nevadí, protože už tam není nic co bych potřeboval permanentně sledovat. Spotřebu dělám podle stylu jízdy a pravda se ukáže stejně až při tankování, a kolik mám km do prázdné nádrže mrkám jen na začátku delší trasy.
Hlasitost dostatečná, např na poslech uložených filmů a "překřičení" aerodinamického hluku, neříkám motoru, protože ten slyšet přeci není jako v každém Avíkovi
Výdrž nic moc cca do 2 hodin, ale součástí balení je dobíječka 220V i do auta, takže jak jsem psal za tu cenu...
Rychlost dostatečná na jakoukoli navigaci, zpomalení bylo až když jsem experimentoval se současným puštěním navigace i aplikace na snímání dění před autem - ještě to chce více vyladit nastavení té aplikace.
Z místa řidiče - co na to říci - natočím si to jak potřebuji a jas dám naplno. Matné tablety se bohužel nedělají ani mobily.
Na netu jsou na to recenze, často je to charakterizováno jako levná hračka pro děti.