tece prevodovy olej
- extremehany
- Věčnej rejpal
a nemůže být nějaká chyba při montáži, že ta gufera tak odchází ?Petr píše:přesně mám ten samý problém..odešel mi homokyneták a od té doby co jsme ho vyměnili to za čas začne prosakovat a kapat...a to už jsem tam dal 2x nový gufero..nevím si rady..průměry osazení přeměřeny a stejně to za 2 týdny začne dělat
Toyota Avensis Combi 2,2 D-4D 110 kW 2008
Toyota Auris TS 1,6 VVT-i M/T - 2018
Toyota Auris TS 1,6 VVT-i M/T - 2018
- extremehany
- Věčnej rejpal
povídaji si 2 čerstvý inženýři: "ty vole, když si představim jakej jsem já inženýr, tak se bojim jít k doktorovi!" to jen k průměrnýmu inženýrovi (-:aczasa píše:jasny, ale prumerny inzenyr neda rozstrik proti tesneni...
Avensis T25 2oo4, 2.o vvti combi
Corolla E12 2oo6, 1.6 vvti 5 door hatchback
už tam budem? jo, je to blízko!
Corolla E12 2oo6, 1.6 vvti 5 door hatchback
už tam budem? jo, je to blízko!
tak guferko mi vymenili pred tyzdnom a dnes skoro po 1000km som to kontroloval a vyzera to byt v poriadku, ziadne znamky po uniku oleja.
pri vymene bol kontrolovany odvzdusnovaci ventil (vyzera byt v poriadku), lozisko na tycke radenia pod tymto guferom ma vraj uz trochu volu ale kym to nema vplyv na radenie, tak to nebudem riesit, lebo by sa muselo objednat kompletne s domcekom radenia.
takze vyzera to tak, ze pricinou presaku oleja bol uz stvrdnuty material gufera.
ps: niektory inzinier asi predsa len da rozstrik proti tesneniu
pri vymene bol kontrolovany odvzdusnovaci ventil (vyzera byt v poriadku), lozisko na tycke radenia pod tymto guferom ma vraj uz trochu volu ale kym to nema vplyv na radenie, tak to nebudem riesit, lebo by sa muselo objednat kompletne s domcekom radenia.
takze vyzera to tak, ze pricinou presaku oleja bol uz stvrdnuty material gufera.
ps: niektory inzinier asi predsa len da rozstrik proti tesneniu

TOYOTA AVENSIS Kombi T27 2.0 D-4D (91kW / 124HP) 2012 - 1AD-FTV
- Petr
- Věčnej rejpal
- Kontaktovat uživatele:
tak nakonec jsem to gufero dal z venku na silikon a je klid..nic neteče..ale u originál gufera se mi to nikdy nestalo
Ale zjistili jsme ,že je vůle v ložisku v rozvodovce kam se zacvakne homokineták..tak se to zas prodraží a proto se asi v únoru ten homokineták vymlátil..nikoho nenapadlo zahýbat po vytažení polosy jen homokinetákem ,naraženým v převodovce..tak asi tak furt od podzimu něco
Ale zjistili jsme ,že je vůle v ložisku v rozvodovce kam se zacvakne homokineták..tak se to zas prodraží a proto se asi v únoru ten homokineták vymlátil..nikoho nenapadlo zahýbat po vytažení polosy jen homokinetákem ,naraženým v převodovce..tak asi tak furt od podzimu něco