co nám přebejvá a někomu chybí...CELL+
Levý přední blatník na Celicu 6g.
Zdravim, potřbuji nutně sehnat levý přední blatník na Celicu 6g. Za případné informace předem děkuju:)
Zdravím, asi jsem hodně naivní, ale sháním pár věcí na svojí celicu 6.generace...kdyby náhodou, sháním :
1) podstavec pod křídlo GT-FOUR
2) zástěrky GT-FOUR
Díky za každou odpověď popřípadě typy, kde by se dali najít repliky nebo cokoliv jiného. Nemám s tím moc zkušeností, ale pochopil sem že cokoliv z GT-FOUR je prakticky k nesehnání.
1) podstavec pod křídlo GT-FOUR
2) zástěrky GT-FOUR
Díky za každou odpověď popřípadě typy, kde by se dali najít repliky nebo cokoliv jiného. Nemám s tím moc zkušeností, ale pochopil sem že cokoliv z GT-FOUR je prakticky k nesehnání.
Díly
Zdravím, sháním komplet přední lišty na Celicu r.v. 90 a chladič. Kdyby někdo věděl, prosím napište. díky
- Muttaggen
- Člen Týmu
- Kontaktovat uživatele:
kryt svody
pánové mám tu scháňku na kryt svodů na Celicu 7G mám ho prasklý a pri 2500 - 3000 RPM nechutně rezonuje ( kdo by měl písněte SZ. Díky !!
Toyota Celica _čičina_ - "Made in Japan The Original"
- Muttaggen
- Člen Týmu
- Kontaktovat uživatele:
kryt svody
u mě taky v horním mam ho prasklý na dvou místech ... je to plechový zvuk jak levný bawec bez tlumiče :-/
- Muttaggen
- Člen Týmu
- Kontaktovat uživatele:
autoradio + navigace
prodávám origo rádio toyota a origo navigaci Toyota s vysouvacím 5" TFT panelem - plně funkční nepoškrábané. kdo by měl zájem at pisne zprávu navigace ma pět jazyku - nemčina angličtina atd ... cenu navhněte.
- destabilizator
- Manager Týmu
- Kontaktovat uživatele: