Poraďte jakou značku letních pneumatik si zvolit
-
- Člen Týmu
Poraďte jakou značku letních pneumatik si zvolit
Zdravím!
Mám avensise 2.2 d4d kombik,rv2010
V techničaku mám rozměry 215/55/R17 98v, hledám pneumatiky na léto do 3000 Kč za kus,na netu jsou buď levné neznáme značky aneb moc drahé ale zase značkové pneu,jakou značku si zvolit kde je cena/kvalita odpovídající?Co mate na svých vozech?
Děkuji
Mám avensise 2.2 d4d kombik,rv2010
V techničaku mám rozměry 215/55/R17 98v, hledám pneumatiky na léto do 3000 Kč za kus,na netu jsou buď levné neznáme značky aneb moc drahé ale zase značkové pneu,jakou značku si zvolit kde je cena/kvalita odpovídající?Co mate na svých vozech?
Děkuji
Stejný problém
Vyřešen koupí 225/45 R17, mám Michelin Primacy 3 a jsem zatím velmi spokojen, ovšem odjeto pár set km, takže nemůžu zatím soudit výdrž a ani moc vlastnosti na mokru, protože jsem na mokru pořádně nejel
Je to trochu risk, protože to v techničáku nemám zapsané, ale kruci, je přeci nehoráznost chtít za menší gumy o tisícovku víc ne? Koupil jsem kus za necelých 2800 Kč přes net.
Ještě jsem pokukoval po Good Year (už si nepamatuju ten typ, ale nějaké nové) a Pirelli, taky už nevím, odkazy jsem smazal

Ještě jsem pokukoval po Good Year (už si nepamatuju ten typ, ale nějaké nové) a Pirelli, taky už nevím, odkazy jsem smazal
za posledny cca rok ma policajti zastavovali asi 3x a vzdy isli v +- tomto poradi: svetla (nechali si preblikat), lekarnicka (otvorit a chceli vidiet jednotlive veci), trojuholnik, vesta, pneumatiky, ostatne.Honza K. píše:to v techničáku nemám zapsané
oni velmi dobre vedia na ake auto idu ake pneu. pred vianocami som bol svedkom ako zobrali technicak bavoraku kvoli neschvalenym rafkom a vacsim pneu na nich. chlapik si musel zavolat taxik a ist po odvoz.
Toyota Avensis T25 kombi - D4D 93kW, 2008
- CommonUser
- Věčnej rejpal
Mňa na technickej kontrole zrušili dokonca kvôli rýchlostnému indexu, namiesto na 240 boli iba na 210 km. Takže aj na to pozor. V ten deň ešte nemali splnené percento vyhodených, tak som im padol do rany. Na opakovanej kontrole po tom čo som ich sprostredkovane nakontaktoval už samozrejme problém nebol. Ale k téme. Tak či tak som mal v pláne kúpiť nové letné, pozrel som pár testov na daný rozmer, a z tých lepších som si vybral tie ktoré boli niekde v akcii, to je asi najlepší postup - kúpil som Pirelli P7 Cinturato 205/55 R16 -pocitovo sa mi zdajú dobré, nehučia aj dobre sedia na ceste.
1ac0 píše:za posledny cca rok ma policajti zastavovali asi 3x a vzdy isli v +- tomto poradi: svetla (nechali si preblikat), lekarnicka (otvorit a chceli vidiet jednotlive veci), trojuholnik, vesta, pneumatiky, ostatne.Honza K. píše:to v techničáku nemám zapsané
oni velmi dobre vedia na ake auto idu ake pneu. pred vianocami som bol svedkom ako zobrali technicak bavoraku kvoli neschvalenym rafkom a vacsim pneu na nich. chlapik si musel zavolat taxik a ist po odvoz.
T25 Avensis kombi 1,6VVti, 2008
N14 Almera 1,4 16V, 1997
office: Nissan Terrano 3.0 2003
N14 Almera 1,4 16V, 1997
office: Nissan Terrano 3.0 2003
-
- Řidič
Kumho
Mate skusenosti s pneumatikami Kumho? Pomaly sa chystam na vymenu a "premiove" znacky su takmer dvojnasobne drahsie ako napriklad Kumho Solus... 

Toyota Avensis Wagon T25 2.0 D4D 93kW 2008