Výměna displeje

vše ohledně modelové řady Yaris
Odpovědět
Brázda
Člen Týmu

Výměna displeje

Příspěvek od Brázda »

Zdravím Vás všechny.Mám dotaz. Máme Yarise, japonec, r. v. 99 a přestala svítit levá půlka displeje, co ukazuje spotřebu atd...ale jenom to podsvícení, písmenka a čísla vše OK. Tak mi ho kámoš vyměnil za displej z francouze a z r. 2004. Má větší písmena a číslice, což je fajn. Ale oproti tomu předchozímu se mi zdá, že ukazuje úplný blbosti. Nádrž je plná na tři čárky a ukazuje dojezd 600 km. Chvílemi také spotřebu 70l/100, stojím na neutrál - spotřeba 5l apod....čím to je? Jde to vůbec takhle vyměnit bez nějakého naprogramování? Díky Vám za rady a odpovědi. S pozdravem Petr
Lefie
Člen Týmu

Příspěvek od Lefie »

Ahoj,
pokud ti ukazuje palubní počítač blbosti přečti si manuál. Je to tam popsaný jak to poladit. Mě se to stalo taky když se vybila baterka. Už si ale nepamatuji který ty čudle se mačkají.
Tenkrát jsem s tim byl v Toyote. Ze začátku chtěli měnit displej, tuším že za to chtěli 14k. Po telefonu mě poradili a za 5 sekund bylo po problému. Dodatečně jsem to dohledal právě i v tom návodu.
TOYOTA Yaris 2001 / 1SZFE
LEXUS IS200
Brázda
Člen Týmu

Příspěvek od Brázda »

Lefie píše:Ahoj,
pokud ti ukazuje palubní počítač blbosti přečti si manuál. Je to tam popsaný jak to poladit. Mě se to stalo taky když se vybila baterka. Už si ale nepamatuji který ty čudle se mačkají.
Tenkrát jsem s tim byl v Toyote. Ze začátku chtěli měnit displej, tuším že za to chtěli 14k. Po telefonu mě poradili a za 5 sekund bylo po problému. Dodatečně jsem to dohledal právě i v tom návodu.
Díky za radu, ale návod bohužel nemám...ale tak se zeptám tady v Toyotě, třeba mi poradí, jako tobě.
Jimmi
Věčnej rejpal

Příspěvek od Jimmi »

Otázka je, čemu říkáš "displej". Jestli to nebyl celý palubní počítač.
LB hyaku ichi 百一 4E-FE 1332/65kW modrá o->
HB 4E-FE 1332/55kW červená o+
VAZ 2103 1500/49kW bílá
Odpovědět

Zpět na „Yaris“