Probliknutí trojúhleníkového symbolu a olej

vše ohledně modelové řady Avensis
aczasa
Věčnej rejpal

Příspěvek od aczasa »

Ale jo.. nezadrel jsi to.. tak bezva..
Back in Czech.
m5t
Věčnej rejpal

Příspěvek od m5t »

V kterémpak servisu jsou tak bezva služby ? zadřel jste motor?,nabízíme vám naš servis při opravě a jako omluvu olej zdarma :evil: když skoní tak jednoduchý úkon co to ostatní :(
T27 Avensis 1.8 Valvematic Multidrive S/2009/
když pijete se mnou pijete s Mírou :-) Obrázek
http://moje.auto.cz/m5t/avik.html
cnapo
Navigátor

Příspěvek od cnapo »

Zadřít motor do toho jsem měl daleko ale to probliknutí mě upozornilo na něco že není něco OK. Tak jsem si to proměřil. Zatím jsem byl se servisem maximálně spokojený a beru to pouze jako malý exces, jednoho zaměstnance. Nicméně do této chvíle jsem jim věřil od této chvíle je začnu kontrolovat.
TOYOTA AVENSIS COMBI 2.0 D-4D 93 kW
aczasa
Věčnej rejpal

Příspěvek od aczasa »

Je prave blby, ze toyota je na tohle fakt nedebilnejsi auto, ktery sis mohl poridit... Ma jen detektor tlaku paliva, takze se stane, ze mas litr a pul pod a stale se tvari jakoze nic.... A pak to jsou .... klika, ojnice, hlava, blok........ A dvojlinky, trojlinky, cihly, preklady..... pisek, cement, vapno..
Back in Czech.
kadel
Věčnej rejpal

Příspěvek od kadel »

Ale pokud je tlak, tak cerpadlo dava a tim padem i maze, ne? Takze teoreticky by se nic nemelo stat kdyz se motor vcas vypne. Nebo kecam blbosti? :)
RAV4 HSD FWD
Honza K.
Manager Týmu

Příspěvek od Honza K. »

aczasa píše:Je prave blby, ze toyota je na tohle fakt nedebilnejsi auto, ktery sis mohl poridit... Ma jen detektor tlaku paliva, takze se stane, ze mas litr a pul pod a stale se tvari jakoze nic.... A pak to jsou .... klika, ojnice, hlava, blok........ A dvojlinky, trojlinky, cihly, preklady..... pisek, cement, vapno..
Vás si budu volat, až budu nakládat auto :D

"Aczasa můžu ještě naložit ten bágl?" "Ale jo, můžete" ... "A co teď, zvládne to moje Ave?" "Teď už ne" :D
TOYOTA AVENSIS COMBI 2,2 D-CAT 130 kW (12/2006)Obrázek
aczasa
Věčnej rejpal

Příspěvek od aczasa »

Rikaji se o me ruzne veci... takhle je jiste pravda... :-))))))) Jsem proste Kurovec... :-D
Back in Czech.
CiFO
Navigátor

Příspěvek od CiFO »

aczasa píše:Je prave blby, ze toyota je na tohle fakt nedebilnejsi auto, ktery sis mohl poridit... Ma jen detektor tlaku paliva, takze se stane, ze mas litr a pul pod a stale se tvari jakoze nic.... A pak to jsou .... klika, ojnice, hlava, blok........ A dvojlinky, trojlinky, cihly, preklady..... pisek, cement, vapno..
LIKE...hodně dobrý na dobré ráno...
Toyota Avensis 2.0 D-4D - 93kw 10/2006
Mám poptávku, hledám Yaris, Celica
aczasa
Věčnej rejpal

Příspěvek od aczasa »

A to jsem chtel napsat oleje... ne paliva.. asi uz mi v tom Maji hrabe .. nebo navlhnul karbid.. :-))))
Back in Czech.
cnapo
Navigátor

Příspěvek od cnapo »

Tak v servise pojebali mechanika mě se 7x omluvili dolili olej a další práce, které jsem si u nich objednal mám zadarmo zaplatím puze matroš.
Maghreb
Věčnej rejpal

Příspěvek od Maghreb »

No ono urcite by pomohlo napisat, aj aky je to autoservis, pretoze takyto pristup k zakaznikovi sa len tak nevidi a myslim, ze ak niekto zvazuje ist do autorizovaneho servisu, tak radsej navstivi takyto.
Avensis Kombi 6/2006 D-CAT 130kW facelift - ukradnuty
cnapo
Navigátor

Příspěvek od cnapo »

Odpovědět

Zpět na „Avensis“