Děkuji

Je to tady, teď sem to vybalil takže kdo chce poslat poštou může mi hodit penízky na účet č. 43-8408930267/0100 ,jako popis pro příjemce přezdívku. Adresu do SZ.bartp píše:dnes objednáno a zaplaceno:
zmaxxx - 2 páry
helix - 1 pár
romeo - 1 pár
petr - 1 pár
burexmen - 1 pár
doufám, že jsem všecko odklikal dobře a něco mi za ty peníze aj přijde
cena 1 páru vychází 337 kč.
jak to bude doma dám vědět
Vše dorazilo, už jsem je namontoval a jsou super. Ještě je musím vyzkoušet na dálnicibartp píše:Je to tady, teď sem to vybalil takže kdo chce poslat poštou může mi hodit penízky na účet č. 43-8408930267/0100 ,jako popis pro příjemce přezdívku. Adresu do SZ.bartp píše:dnes objednáno a zaplaceno:
zmaxxx - 2 páry
helix - 1 pár
romeo - 1 pár
petr - 1 pár
burexmen - 1 pár
doufám, že jsem všecko odklikal dobře a něco mi za ty peníze aj přijde
cena 1 páru vychází 337 kč.
jak to bude doma dám vědět
hodím to do obálky takže se známkou nějakých 20kč? asi.
celková cena s poštou teda 357 peněz
Teplota okolia nad nulou, presun po ceste a ostrekovanie funguje v pohode. Po 200 km ostrekovac polofunkcny. S tohto stavu sa uz neprebral... Preto vyrobnu vadu vylucujem a skor to bude problem zleho navrhnutia vnutri. Akokeby vnutri zamrzla voda, co je divne ked je vonku teplota nad nulou.extremehany píše:popřemýšlej nad tím co jsi napsal a pochopíš že už z principu je to blbost, kdyby bylo pod nulou, tak OK, ale viskozita vody se do nulové teploty vpodstatě neliší, spíš bych viděl problém v tom, že tryska je blbě vyrobená, jelikož mě v zimě fungují naprosto v pohodě