vsimol som si, ze mi tecie olej z vrchu prevodovky, vybral som baterku aby som na to lepsie videl a zistil som, ze to tecie cez nejaky "simering" pod manzetou kadial vstupuje dovnutra tycka riadenia.
mali ste s tym niekto problem, da sa tento simering vymenit?
a nemal by tam byt nejaky pretlakovy ventil, ktory by v takomto pripade povolil a tieklo by to tam?
je tam vedla tej manzety taky plechovy hribik, ktory pruzi ked nan pritlacim ale ten bol suchy a pruzinka ide lahko, mozno az prilis, vyzera to tak nejak labilne..
myslim cislo 33111G: http://www.toyodiy.com/parts/p_E_200510 ... _3307.html
Dolejvani je tak, ze to pres to plnis, dokud to netece. Takze pri plneni mas dost. Kontrola potom nejlepe spejli (drevenou, ne bambusovou - ta moc nevaze olej). Pokud tam je malo oleje, tak bych stejne doporucil komplet vylejt, zkouknout a nalit komplet novy olej.
Mimochodem to vypada, ze toho hnusus mas docela dost i kolem a dokola, JSES SI JIST, ze neztracis chladici kapalinu?
To zelene kolem myslim... Ono totiz to mohl taky pan umelec plnitpres ten otvor co tam mas tu vytazenou prachovku a neco tam jen mohlo zustat... )))))
ne ne, chladiaca sa nestraca.
tak ak mi to tecie uz pol roka od vymeny toho oleja, tak to malo cas cele potiect.
ja som to v sobotu postupne odstrojoval, vyndal baterku a najvyssi bod odkial to je mastne je ta manzeta, cele som to ocistil odmastnovacim pripravkom a znovu pozorujem pretekanie, je to svetlohnedy olej.
Jo, to by odpovidalo relativne cerstvemu dextronu. Tak sup, hladinomer ven a uvidis.. kdyz to na tebe potece proudem, tak je pan umelec.... Pan (ne az tak)umelec..