při zhoršení se může stát ,že to rozerve rozvody
Avensis vákuová pumpa
- Petr
- Věčnej rejpal
- Kontaktovat uživatele:
Avensis vákuová pumpa
Ahoj..neřešili jste někdo vakuovou pumpu na D4D avensis?zjistil jsem ,že při volnoběhu jde odtud klepání..podezření na přidrhávání pumpy.
- Petr
- Věčnej rejpal
- Kontaktovat uživatele:
zjistil jsem ,že to pumpou není,ale pořád jde zespodu na volnoběh nepravidelné škubání..spojka v poho.
Při rozjezdu do 2tis otáček ,nepříjemný drnčivý zvuk..myslím,že něco v rozvodovce..nevím..jak to zjistit..abych to nemusel rozdělávat
vnitřní levý homokyneták vyměněn i gufero a přední silentblok,ale stále tam něco je..nemáte někdo podobné zkušenosti?
Při rozjezdu do 2tis otáček ,nepříjemný drnčivý zvuk..myslím,že něco v rozvodovce..nevím..jak to zjistit..abych to nemusel rozdělávat
vnitřní levý homokyneták vyměněn i gufero a přední silentblok,ale stále tam něco je..nemáte někdo podobné zkušenosti?
Teda nevím o co go ... ale asi mám stejný problém u T25/N/ při 1800-1900 otáčkách,ať už s rychlostí,nebo volnoběh drnčivý zvuk,sám to přirovnávám k uvolněnému plastu,plechu,výfukový systém,nevím,doufám že to je jen tohle,zatím hledám mechanika s kterým to vyřeším
Toyota Avensis 2.0 D-4D - 93kw 10/2006
Mám poptávku, hledám Yaris, Celica
Mám poptávku, hledám Yaris, Celica
Nie je to nahodou ten zvuk zo strany pred vodicom a z motoroveho priestoru ? Ak ano, hladaj na fore nieco o standardnej chybe - airbox, vzduchovy filter a podobne. Tam to pri tychto otackach standardne drnci.CiFO píše:Teda nevím o co go ... ale asi mám stejný problém u T25/N/ při 1800-1900 otáčkách,ať už s rychlostí,nebo volnoběh drnčivý zvuk,sám to přirovnávám k uvolněnému plastu,plechu,výfukový systém,nevím,doufám že to je jen tohle,zatím hledám mechanika s kterým to vyřeším
Avensis Kombi 6/2006 D-CAT 130kW facelift - ukradnuty
- Petr
- Věčnej rejpal
- Kontaktovat uživatele:
tak s největší pravděpodobností je to dvouhmotný setrvák..bože:(
až sundáme převodovku se spojkou budu chytřejší..a nebo na to budu jezdit něž se to secvakne a bude klid jen vibrace od motoru budou,ale ty mám i ted protože ve volnoběžnývh otáčkách mám slabší poslední vstřik.ale nechce se mi letos zase dávat 9 táců už mě to auto od nového roku stálo 20tis:(
až sundáme převodovku se spojkou budu chytřejší..a nebo na to budu jezdit něž se to secvakne a bude klid jen vibrace od motoru budou,ale ty mám i ted protože ve volnoběžnývh otáčkách mám slabší poslední vstřik.ale nechce se mi letos zase dávat 9 táců už mě to auto od nového roku stálo 20tis:(