Zdravím Toyoťáky,
cirka před rokem jsem tu řešil, že mi začalo něco klepat u zadního levého kola při každém vjetí do díry. Tehdy jsme s mechanikem našli, že by to mohl být jedině silenblok na stabilizátoru a on nějaký neoriginální sehnal za 250kč a namontovat ho tam bylo celkem těžké, jelikož se nachází nad nápravou.
Letos úplně ten samý problém a nic jiného klepajícího jsem nenašel a ten silenblok vypadá vymačkaně a je tam tak 1mm vůle. Klepaní to je dost silné a nepříjemné.
Potřeboval bych od Vás pomoct jak identifikovat tento díl a to nejlépe přímo originál Toyota a já bych si pak kontaktoval přímo IDAHA.
Vím, jak přesně ten díl vypadá a případně bych ho vyfotil, ale kdyby někdo měl nějaký výkres zádní nápravy (uložení atd.) tak by mi to moc pomohlo a nemusel bych sundávat zadní kolo.
Jedná se o auto: Toyota Avensis T22 r.v. 1999, kombík ,2.0 TD,66kW
Díky moc za Vaši pomoc
Silenblok stabilizátoru u zádní nápravy T22
Na co GOOGLE, když jsi rychlejší než GOOGLE
Díky za help. Jsem na to zapomenul, že tohle existuje. Už jsem to kdysi taky použil.
Měl by to být díly 48818,ale potřeboval bych detailnější fotku a to co jsem vygooglil tak to nevypadá tak jak to znám. Má to takové tvary jakdyby schody a není to úplně tvaru čistého "U".
FAKT Díkes --booorec

Díky za help. Jsem na to zapomenul, že tohle existuje. Už jsem to kdysi taky použil.
Měl by to být díly 48818,ale potřeboval bych detailnější fotku a to co jsem vygooglil tak to nevypadá tak jak to znám. Má to takové tvary jakdyby schody a není to úplně tvaru čistého "U".
FAKT Díkes --booorec