Tak snad to bude stát za to.
 Tak snad to bude stát za to.Nové Pneu
Nové Pneu
...tak Yarda dostal na svoji pátou letní sezonu nové obutí. Zůstal jsem věrný značce původního obutí - tzn. Dunlopu. Zvolil jsem jejich novinku 2013 - DUNLOP SP BLURESPONSE 88H XL. Bohužel díky rozměrům v techničáku 185/60 R15 jsem musel šáhnout oproti "škodováckým rozměrům" hlouběji do šrajtofle  Tak snad to bude stát za to.

Tak snad to bude stát za to.Yaris Selection Sapphire Smart 1,5 VVT-iE (111 k) 6 M/T
Yaris 1,3 Terra Cool (2008) GREEN M.M.
Nissan Almera 1.4
Škoda 110,105L,120LS

Nissan Almera 1.4
Škoda 110,105L,120LS
Rozdíl mezi 84H a 88H byl cca 100 kaček a 88háčka byly skladem  tak proč čekat... Zatím mohu říct, že gumy jsou tichoučké a auto na nich sedí jako přibité. Takže naprostá spokojenost.
 tak proč čekat... Zatím mohu říct, že gumy jsou tichoučké a auto na nich sedí jako přibité. Takže naprostá spokojenost.
Tu malá recenze: http://www.autoweb.cz/pneumatiky-dunlop ... stni-kuzi/
...jinak Jimmi, Yarisek má v techničáku 185/60 R15 84H (takže háčko je OK) a ta větší nosnost se hodí, protože nejsem žádný drobeček
 (takže háčko je OK) a ta větší nosnost se hodí, protože nejsem žádný drobeček 

tak proč čekat... Zatím mohu říct, že gumy jsou tichoučké a auto na nich sedí jako přibité. Takže naprostá spokojenost.
 tak proč čekat... Zatím mohu říct, že gumy jsou tichoučké a auto na nich sedí jako přibité. Takže naprostá spokojenost.Tu malá recenze: http://www.autoweb.cz/pneumatiky-dunlop ... stni-kuzi/
...jinak Jimmi, Yarisek má v techničáku 185/60 R15 84H
Yaris Selection Sapphire Smart 1,5 VVT-iE (111 k) 6 M/T
Nissan Almera 1.4
Škoda 110,105L,120LS

Nissan Almera 1.4
Škoda 110,105L,120LS