http://imageshack.us/a/img37/4709/imag0226p.jpg

Bateriu som menil pred dvoma rokmi. Spojka odisla pri 232.000muco píše:Pekné!
A čo bateria? už si ju menil? Lebo baterie od vyroby vo väčšine prípadov (bez rozdielu na značke auta) najdlhšie vydržia .

tak som mal stále na voľnobehu vysoké otáčky, trvalo to asi 1000 km, mechanik si s tým nevedel dať rady a tak som zašiel do toyoty, tam mi povedali, že to ťahá falošný vzduch, že to robí plyn. Tak som volal do firmy, čo mi robila plyn, aby som tam prišiel, že sa na to pozrú. Našťastie sa to všetko skončilo dobre a kde bol "problém" ? Tým, že auto sa snažili držať otáčky aj keď už podložky boli celé zlé, tak si dávalo viacej zmesi. Po výmene si RJ pamätala, že dávala viacej paliva a po čase sa otáčky vrátili do normálu. Takže ani v toyote nepracujú geínivia.
 tak som mal stále na voľnobehu vysoké otáčky, trvalo to asi 1000 km, mechanik si s tým nevedel dať rady a tak som zašiel do toyoty, tam mi povedali, že to ťahá falošný vzduch, že to robí plyn. Tak som volal do firmy, čo mi robila plyn, aby som tam prišiel, že sa na to pozrú. Našťastie sa to všetko skončilo dobre a kde bol "problém" ? Tým, že auto sa snažili držať otáčky aj keď už podložky boli celé zlé, tak si dávalo viacej zmesi. Po výmene si RJ pamätala, že dávala viacej paliva a po čase sa otáčky vrátili do normálu. Takže ani v toyote nepracujú geínivia. mám najeto za 3/4 roku 26000km tak myslím, že se mě těch 30000kč vrátí brzo:-) budu tam mít systém BRC s přimazáváním ventilů a ještě přívstřik benzínu, ale vidím jak píšeš, že TOYOTA na LPG v pohodě. Budou mi to montovat ve firmě Fedor Prostějov, prý jsou na moravě nejlepší , tak snad nic nepokazí:-) Kluci říkali, že daleko horší na LPG jsou Fordy jak Toyota a prý už ani škodovy a volkswagny nic moc, hlavy jsou montované v Polsku a Mexiku, kvalita nic moc. Tak pak napišu jak mi to a nebo nejezdí:-)
 mám najeto za 3/4 roku 26000km tak myslím, že se mě těch 30000kč vrátí brzo:-) budu tam mít systém BRC s přimazáváním ventilů a ještě přívstřik benzínu, ale vidím jak píšeš, že TOYOTA na LPG v pohodě. Budou mi to montovat ve firmě Fedor Prostějov, prý jsou na moravě nejlepší , tak snad nic nepokazí:-) Kluci říkali, že daleko horší na LPG jsou Fordy jak Toyota a prý už ani škodovy a volkswagny nic moc, hlavy jsou montované v Polsku a Mexiku, kvalita nic moc. Tak pak napišu jak mi to a nebo nejezdí:-)