Isofixy na zadnich sedadlech - snadne pripojeni sedacky?

vše ohledně modelové řady Verso
Odpovědět
marekfukala
Člen Týmu

Isofixy na zadnich sedadlech - snadne pripojeni sedacky?

Příspěvek od marekfukala »

Ahoj.

Zjistil jsem ze pripojit ISOFIX sedacku na uchytky na zadnich sedadlech je temer nadlidsky ukol. Uchytky jsou hrozne hluboko v calouneni a pristup k nim moc tesny. Strcit tam takove ty plastove kaslicky co byly k sedacce, ktery vymezi prostor se mi nepodarilo vubec. Navic mam pocit ze celkove ty pruvlaky calounenim nejak moc nesedi proti tem uchytum.

Mate s tim nekdo podobny problem? Nasel jsem

http://www.toyotaownersclub.com/forums/ ... t-fitting/

takze to vypada ze to je "feature" Versa?

Diky za pripadne rady.
tomko
Věčnej rejpal

Příspěvek od tomko »

no ja mam tiez problem nasadit sedacku, a to je kvoli "zapracovaniu&ô isofixu do calunenia. problem ciastocne riesi tie vymedzovace dodavane k sedacke.riesenie je pravdepodone riesene kvoli tvaru sedacky.
Obrázek
marekfukala
Člen Týmu

Příspěvek od marekfukala »

tomko píše:no ja mam tiez problem nasadit sedacku, a to je kvoli "zapracovaniu&ô isofixu do calunenia. problem ciastocne riesi tie vymedzovace dodavane k sedacke.riesenie je pravdepodone riesene kvoli tvaru sedacky.
Aha. Rikal jsem si jestli to treba neni problem toho modelu 2013 (i kdyz na tom UK webu to popisovali i na starsich autech).

Pravdepodobne to budu reklamovat. V toy servisu rikaji at si prinesu sedacku, ze to nafoti a poslou importerovi. Uvidim, nedelam si ale iluze.

Vymezovace od sedacky mi tam nejdou dat vubec, jak jsem psal. Na jinych dvou autech naprosto bez problemu. Ale nebyly to rodinne MPV :-)
tomko
Věčnej rejpal

Příspěvek od tomko »

co sa tyka sedacky urcena tušim od 9 do 36kg tak ta ide v pohode pretoze casti ktore sa zasekavaju do hakou su spojene so sedackou pomocou "latkoveho ale pevneho" spojenia. narozdiel od sedacky do 9kg kde je to pevne sa to dava tazsie
Obrázek
Odpovědět

Zpět na „Verso“