Nikdy nevíš, kam až zajdou dedukce některých nevychovanců (děkuji slame za objasnění důvodu impertinence nejmenovaného jedince) a je lepší to zarazit včasArtie píše:zas tak daleko snad nezaslo, ne?Julinka píše: Julinka se nestačí divit, kam až takové nevinné tlachání může zajít a od kvokání se rozhodně distancuje
Jakou velikost preferujete? =)
- Artie
- Navigátorka
- Kontaktovat uživatele:
tak snad by si nic o slepicich nedovolil prohlasit =) a jesi jo, tak ho hodime ze skalyJulinka píše:Nikdy nevíš, kam až zajdou dedukce některých nevychovanců (děkuji slame za objasnění důvodu impertinence nejmenovaného jedince) a je lepší to zarazit včasArtie píše:zas tak daleko snad nezaslo, ne?Julinka píše: Julinka se nestačí divit, kam až takové nevinné tlachání může zajít a od kvokání se rozhodně distancuje
Řidič může být sebelepší, ale co je mu to platné, když neví, kam má jet... proto jsem navigátor
- Artie
- Navigátorka
- Kontaktovat uživatele:
pokud dvur = zahradka nekde u restaurace a nasypali = pozvali na veceri , tak jo, ombre, prijimam Tvoje pozvani na vecu ale prijedeme dva, taxi rozmysli jesi platis jenom mne, nebo i Eagloviombre píše:Jestli tomu dobře rozumím, tak Artie se tu dožaduje, abyste jí konečně nasypali na dvůr .
No, nakonec proč ne .
Řidič může být sebelepší, ale co je mu to platné, když neví, kam má jet... proto jsem navigátor
- garfielld
- Věčnej rejpal
- Kontaktovat uživatele:
tipickej příklad toho že ženská vždycky slyší jen to co chceArtie píše: pokud dvur = zahradka nekde u restaurace a nasypali = pozvali na veceri , tak jo, ombre, prijimam Tvoje pozvani na vecu ale prijedeme dva, taxi rozmysli jesi platis jenom mne, nebo i Eaglovi
Celica AT200 r.v.95, 7AFE 1,8l (115k) ..... Celica GT4 r.v.91, 3SGTE 2,0l (230k)
- Artie
- Navigátorka
- Kontaktovat uživatele:
nee...vybiram tu epci variantu, abych mu nemusela dat na budkugarfielld píše:tipickej příklad toho že ženská vždycky slyší jen to co chceArtie píše: pokud dvur = zahradka nekde u restaurace a nasypali = pozvali na veceri , tak jo, ombre, prijimam Tvoje pozvani na vecu ale prijedeme dva, taxi rozmysli jesi platis jenom mne, nebo i Eaglovi
ale dyby nas pozval, nezlobila bych se
-
- Manager Týmu
- Kontaktovat uživatele:
Neřekl bych nevychovanec spíš jen to co vy si myslíte já říkám nahlas takže bych se nazval spíš upřímným.Slam píše:Julinka píše:Komanche píše:ja se tesil ze mi pise Julinka a vono nic
Julinka se nestačí divit, kam až takové nevinné tlachání může zajít a od kvokání se rozhodně distancuje
nic si z toho nedělej Julinko. Celica2.0GTI je nevychovanec nevychovanej....
2005 1m, MČR dBDrag Racing Super Street 1-2 NW
2006 3.m MČR dBDrag Racing Super Street 1-2
Spinner Audio 2x15" SPL 144,7dB
http://el-diablo.cz e-shop s autohifi pro každého
2006 3.m MČR dBDrag Racing Super Street 1-2
Spinner Audio 2x15" SPL 144,7dB
http://el-diablo.cz e-shop s autohifi pro každého
Ahojky, o pozváni na večeři tu nebylo ni řeči.Artie píše: pokud dvur = zahradka nekde u restaurace a nasypali = pozvali na veceri , tak jo, ombre, prijimam Tvoje pozvani na vecu ale prijedeme dva, taxi rozmysli jesi platis jenom mne, nebo i Eaglovi
Já jen, že když si tak stojíš za tím kvokáním, tak ke kvokání je nejlepší nasypat, aby to bylo komplet .
- Artie
- Navigátorka
- Kontaktovat uživatele:
ja si stojim za tim hazenim ze skaly a kvokat budu jedine s Celica2.0GTI =) bez nej se neda kvokat... on me tak inspirujeombre píše:Ahojky, o pozváni na večeři tu nebylo ni řeči.Artie píše: pokud dvur = zahradka nekde u restaurace a nasypali = pozvali na veceri , tak jo, ombre, prijimam Tvoje pozvani na vecu ale prijedeme dva, taxi rozmysli jesi platis jenom mne, nebo i Eaglovi
Já jen, že když si tak stojíš za tím kvokáním, tak ke kvokání je nejlepší nasypat, aby to bylo komplet .