Dalsi hlasovani pro chlapce ;)
- Artie
- Navigátorka
- Kontaktovat uživatele:
Dalsi hlasovani pro chlapce ;)
Tak tu mame ete jedno, at se tu o Vas neco dozvime abychom predesli zbytecnejm otazkam... slecnu potkavate zepredu
BTW klidne Vam tam nakou moznost pridam...reknete si =) (diky Tygle )
BTW klidne Vam tam nakou moznost pridam...reknete si =) (diky Tygle )
Řidič může být sebelepší, ale co je mu to platné, když neví, kam má jet... proto jsem navigátor
- Artie
- Navigátorka
- Kontaktovat uživatele:
jj, kdyz neni nekdo simpatickej, tak je to pak tezky =)garfielld píše:tohle je taky dost různý, záleží to dost na tom co má slečna na sobě
pokud bude mít veliký dekolt tak ten většinou upoutá první.. ,ale jinak určitě obličej, oči a vlasy, když neni simpatická tak je to celý v háji..
Řidič může být sebelepší, ale co je mu to platné, když neví, kam má jet... proto jsem navigátor
- Artie
- Navigátorka
- Kontaktovat uživatele:
to je dost relativni =)) pac taky znam takovy, co ke mne sli o i dyz ode mne byly na pul metru, tak mi furt intenzivne civeli na prsa...CelicaNR píše:Ale nooo.. .tiez je dolezita vzdialenost z ktorej sa na nu pozeras.. lebo z dialky do oci asi neuvidis.. a ked si moc blizko, na vyber velmi nemas
- CelicaNR
- Navigátor
- Kontaktovat uživatele:
To iste nie, ale niekedy sa stane, ze sa niektora zastavi az vo vzdialenosti, z ktorej si nevyberies, kam "koukat"Artie píše:no, doufam, ze ne na kazdou, kterou potkas =)))CelicaNR píše:Artie: no skor som mal na mysli vzdialenost cca 5-10cm, to uz skor pouzijes ine zmysly na "kontrolu"
Ale co ked nemam kam inam pozerat, iba na tie prsia, alebo zadok, lebo to ta zenska chce ??? (vypne prsia, prip. kruti zadkom) To je potom ovplyvnovanie !!!!