Já se přidám s menší recenzí,minulej tejden jsem koupil tady jednoho Avensise 2.0 vvt-i, dlouho jsem něco sháněl všude možně, chtěl jsem spíš 1.8 VVT-i po faceliftu (již bez problémů s olejem) ale nic kloudnýho se nenašlo,všchno po bouračkách stočený km,falešný servisky,nebo servisky s jedinym záznamem před 5 lety - prostě klasický český autobazary s podezřele nízkou cenou oproti německu apod.,moje auto jsem shlédl ve zdejší inzerci a ihned jsem se na něj jel podívat,auto teda bylo absolutně bez jedinýho škrábance,téměř jako nový,něco podobnýho jsem v bazarech ani neviděl,majitel o něj slušně pečoval,za to mu tady chci poděkovat i za jeho vcelku férovej prodej,protože na auto jsme se ze zdejšího fora během jednoho víkendu dorazili podívat rovnou tří

,což jsem ani nečekal.
Ted k autu, motor je hrozně tichej , já jsem v bazarech zkoušel 1.8 a ty se mi zdály většinou trochu hlučnější ve vyšších otáčkách, ale pořád v normě,tady to je absolutní tichošlápek.Nejvíc mě překvapila spotřeba,už při jízdě od prodejce z Kladna do Brna jsem vynuloval počítač a po dojezdu jsem nestačil zírat - 6.8l/100km, a to jsem jel vesměs po dálnici v zimnim období 110-140 km/h, takže spotřeba je fakt super. Tak tedˇ už aby autí sloužilo mě stejně dobře jako předchozímu majiteli, ten na autě opravdu měnil jen olej a filtry. Bejvalej majitel jde nyní do stejnýho vozu - AVE T27 2.0 Valvematic, takže i to o něčem svědčí, říkal že když ho objednával, tak prodejce na něj koukal jak z jara, proč chce benzínovej dvoulitr, když může mít za MNOHEM nižší cenu auto v dieselovém provedení 2.0D , ale nepřemluvil ho.