koupě avensisu 1.8 benzín-závady

vše ohledně modelové řady Avensis
aczasa
Věčnej rejpal

Příspěvek od aczasa »

JO jO... to je ocekavatelne... Holt pomer vykonu na kilo hmotnosti je vzdy dulezity... Proto nechapu neustalou snahu delat auta "vykonnejsi a bezpecnejsi"... Ja bych tak rad vratil 80ta a zacatek 90tych let.. :-) Lehka a vykonna auta... hmm... brrrrm brrrrrm... :-)
Back in Czech.
awe_cz
Věčnej rejpal

Příspěvek od awe_cz »

aczasa píše:JO jO... to je ocekavatelne... Holt pomer vykonu na kilo hmotnosti je vzdy dulezity... Proto nechapu neustalou snahu delat auta "vykonnejsi a bezpecnejsi"... Ja bych tak rad vratil 80ta a zacatek 90tych let.. :-) Lehka a vykonna auta... hmm... brrrrm brrrrrm... :-)
Mne to normalne desi. Mel jsem pujceny GLK jak byla zima, snih a led. Na kluzkym to jede jako po kolejich, ticho a sedi to. Jenze zdani klame, jak to utrhnes a dostanes do smyku, ses mrtvej Homolka. Podle mne bylo vyrazne lepsi, kdyz byla auta ciste mechanicka a clovek se s tim musel naucit. Tady akorat ziskas naprosto falesnej pocit, ze pro tebe fyzikalni zakony neplati.
Avensis T25, 2.2 DCAT, wagon, 2007 Obrázek
mrazik
Věčnej rejpal
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od mrazik »

Jenze ne kazdy ma schopnosti schumachera a z auta se stal spotrebni material. I kdyz jsem zazil ciste mechanicka auta, tak si na elektroniku nestezuju. Treba s obycejnym protiprokluzem vyjedu to, co bych s obycejnym diferencialem nemel sanci a ESp beru jako pomocnika vnouzi, kdy se stane neco neocekavatelneho, protoze i ten sebelepsi ridic neumi pribrzdit jen jedno kolo. Takze nehante vsechno, neni jen vse cernobile.
Toyota Avensis Kombi 2.0 D-4D 93kW - bejvávalo
Honda Jazz 1.4 CVT
Honza K.
Manager Týmu

Příspěvek od Honza K. »

Možná jsme už trochu offtopic, ale když už se o tom bavíme - mám první auto, které má všechny tyhle třípísmenné systémy a byl jsem docela překvapený reakcí auta, když jsem ho dostal v jedné zatáčce, kde byl led, do ouzkých - bylo to na malé přehledné silnici a jel jsem schválně rychlejc, abych vyzkoušel, jak se to bude chovat. Moje stará Avensiska, která měla jenom ABS, by se chovala prostě tak, jak bych podle odstředivé síly a rozložení hmotnosti čekal, tohle jsem čuměl jak puk, místo aby mě to pomalu sunulo ven po tečně, tak jsem s autem málem skončil ve vnitřním pangejtu té zatáčky - místo ven to najednou jelo víc dovnitř proti logice. No byl to jenom malinkatý smyk, na nějaké větší řádění si to pak vyzkouším na prázdném parkovišti , zdá se, že se s tím budu muset trochu sžít, abych věděl, co vlastně od těch aut s ESP, BFL, MPS, VZ, WTF a co já vím ještě, očekávat 8)
TOYOTA AVENSIS COMBI 2,2 D-CAT 130 kW (12/2006)Obrázek
Odpovědět

Zpět na „Avensis“