Komanche píše:
tak tos me ted dostala
Ale zase jsme strávili spoustu času užitečným tlacháním
dyztak se na nej obrat tu, dik, at se mame cim kochat =DJulinka píše:Jůůů, tos mě zase trochu překvapil, já budu přemýšlet a pak dám vědět, určitě budeš první, na koho se obrátímKomanche píše:tady je to naprosto idealni misto, povidej
Nechtěla jsi napsat místo at se máme čím kochat tak at máme nad čím kvokat?Artie píše:dyztak se na nej obrat tu, dik, at se mame cim kochat =DJulinka píše:Jůůů, tos mě zase trochu překvapil, já budu přemýšlet a pak dám vědět, určitě budeš první, na koho se obrátímKomanche píše:tady je to naprosto idealni misto, povidej
tak v pripade nas dvou se to zrovna moc nevylucuje =DCelica2.0GTI píše:Nechtěla jsi napsat místo at se máme čím kochat tak at máme nad čím kvokat?Artie píše:dyztak se na nej obrat tu, dik, at se mame cim kochat =DJulinka píše: Jůůů, tos mě zase trochu překvapil, já budu přemýšlet a pak dám vědět, určitě budeš první, na koho se obrátím
Julinka píše:Komanche píše:ja se tesil ze mi pise Julinka a vono nic
Julinka se nestačí divit, kam až takové nevinné tlachání může zajít a od kvokání se rozhodně distancuje
prominKomanche píše:ja se tesil ze mi pise Julinka a vono nic
zas tak daleko snad nezaslo, ne?Julinka píše: Julinka se nestačí divit, kam až takové nevinné tlachání může zajít a od kvokání se rozhodně distancuje
to muzesh, ale vubec Ti to nepomuze =P =)))Komanche píše:ja se od toho taky distancujuJulinka píše:Julinka se nestačí divit, kam až takové nevinné tlachání může zajít a od kvokání se rozhodně distancujeKomanche píše:ja se tesil ze mi pise Julinka a vono nic