Nevím co je to přesně za tip, nikde na netu se toho o ní moc nepíše ani na wiki.
Co je to za Corollu?
Co je to za Corollu?
Dobrý den, rád bych se dozvěděl co nejvíce info o této Toyotě Corolle http://94.100.122.109/1383650001-138370 ... _bOn0.jpeg můžete mi poslat odkaz na nějaké stránky?
Nevím co je to přesně za tip, nikde na netu se toho o ní moc nepíše ani na wiki.
Oficiálně se sem dovážela pouze do konce roku 94.Proto jich je tu tak málo.Je to škoda,z mého pohledu jedna z nejhezčích Toyot vůbec.Kdysi jsem v ní seděl v autosalonu Toyota a prodejce mi říkal"jestli máte zájem,tak si pospěšte,budou jen do konce roku".V tu dobu jsem měl žigula a takové auto bylo z říše pohádek.Svůj sen už si patrně nesplním,ale aspoň jsem v ní seděl když měla nuly na tachometru.
Toyota Verso 1,8 Valvematic, r. v. 2011
Toyota Corolla Liftback E11, 1,4 16 V, r. v. 1997
http://img96.imageshack.us/img96/6941/dsci0116nt0.jpg
Vidíš, a já měl za to, že se sem nedovážely nikdy. Alespoň ne oficiálně.
Ve kterém autosalónu jsi na ní natrefil.....?
Vidíš, a já měl za to, že se sem nedovážely nikdy. Alespoň ne oficiálně.
Ve kterém autosalónu jsi na ní natrefil.....?
Autoslužby Odehnal na Mělníku.Majitel byl debil a tak jednoho rána kolem roku 99 nebo 00(nevím přesně)přišel fax z Toyoty, že mu odebírají licenci.Dnes je tam místo toho rámování a prodej obrazů.Škoda.
Edit:ta, ve které jsem seděl byla červená a zářila a voněla....
Edit:ta, ve které jsem seděl byla červená a zářila a voněla....
Toyota Verso 1,8 Valvematic, r. v. 2011
- hanz
- Věčnej rejpal
- Kontaktovat uživatele:
v 95tom ked sme kupovali nasu corollu, tak liftback bol v uzsom vybera. Kedze bol ale asi o 30000 drahsi, tak sa potom kupil sedan.
Liftback sa predaval aj na slovensku a v cechach a to do cca polovice roka 95. Potom ked prisiel facelift, tak sa dovazat prestal (neviem ci sa dokonca neprestal vyrabat - musel by som pogooglit).
to auto oproti klasickej e10 vyzeralo o triedu lepsie.
minule som v rakusku videl na predaj 1,6 GLI v metalize liftback RV 95. tiez ma prepadla nostalgia
Liftback sa predaval aj na slovensku a v cechach a to do cca polovice roka 95. Potom ked prisiel facelift, tak sa dovazat prestal (neviem ci sa dokonca neprestal vyrabat - musel by som pogooglit).
to auto oproti klasickej e10 vyzeralo o triedu lepsie.
minule som v rakusku videl na predaj 1,6 GLI v metalize liftback RV 95. tiez ma prepadla nostalgia
ex avensis T25 2AD-FTV 2008
ex avensis T25 2AD-FTV 2006
ex corolla E12 1CD-FTV
ex corolla E10 4E-FE
ex avensis T25 2AD-FTV 2006
ex corolla E12 1CD-FTV
ex corolla E10 4E-FE