posledni mesic pozoruju ze mi obcas vyleti z vyfuku bilej dym (asi bilej, nemam takovej barvocit abych moh rict ze to treba neni do modra)
stava se to ruzne, pozoroval sem to hlavne rano cestou do prace, za tmy. Nekdy po 200 metrch od vyjeti z garaze na prvnich semaforech je videt zvysene koureni, rozjedu se a prestane, ale obvykle to spusti v jednom z kopcu na kterej vyjizdim, na prumyslovy, z niceho nic to spusti a kouri treba 200 metru a pak zase nic a dalsich par kilaku uplne v klidu....
spusti se to na 1.-4. prevodovej stupen, na petku, nebo sestku sem nic nepozoroval, a je jedno jestli je motor teplej nebo studenej....
rikal jsem si ze by to mohl byt pricpany DPF a snazi se o regeneraci, ale vcera sem jel na moravu a poradne sem to protah takze kdyby byla potreba regenerace tak by se asi spustila, ale celou cestu zadnej kour, ale pak v mohelnici pri odbocovani na najezd na rychlostni smer olomout to pri podrazeni na trojku zase na par vterin zacoudilo....
dnes rano jsem cvicne okouknul stav kapalin protoze jsem na to vcera fakt dost slapal a olej OK, stav se nemeni, cistej, pod vickem cisto, ale chladici kapalina mi klesla za posledni mesic z rysky mezi min a max, na min....
takze predpokladam spravne ze mi to obcas cucne vodu? je to nutne tesneni pod hlavou? mel nekdo z vas obdobnej problem? jinak vrchem z expanzky to nepretejka, je cista, a kamalina ma taky cistou ruzovou barvu....
diky za postrehy