Corolla Verso osvětlení kaslíku
Corolla Verso osvětlení kaslíku
Ahoj,
chci se zeptat, jestli někdo nemá zkušenost s řešením osvětlení v kaslíku u spolujezdce. Je tam pidi žárovka 1,2W. Vyměnil jsem jí, ale nesvítí při otevření kaslíku. Kabely se zdají v pohodě, je tam zacvaklej konektor a s kabelama se nic nedělalo. Napadá mě nějaká pojistka. Nemáte někdo k dispozici schéma pojistkový skříně?
Díky
chci se zeptat, jestli někdo nemá zkušenost s řešením osvětlení v kaslíku u spolujezdce. Je tam pidi žárovka 1,2W. Vyměnil jsem jí, ale nesvítí při otevření kaslíku. Kabely se zdají v pohodě, je tam zacvaklej konektor a s kabelama se nic nedělalo. Napadá mě nějaká pojistka. Nemáte někdo k dispozici schéma pojistkový skříně?
Díky
A co si nejdrive zmerit odpor pri otevrenym kastliku na kontaktech zarovky? Kdyz bude vic nez malinkaty, tak je problem jinde nez na pojistkach.. Mimochodem pojistka je tohle stejna jako zrcatko, radio, vnitrni svetla.. - 10 - 15 A DOME.
A jestli jsi tam dal LEDku, tak nezapomen, ze je polarni a musi byt zapojena spravne na + a -.
A jestli jsi tam dal LEDku, tak nezapomen, ze je polarni a musi byt zapojena spravne na + a -.
Back in Czech.
Tak problém je vyřešen... Po výměně žárovky stále nesvítilo když jsem to zkoušel na parkovišti ... myslel jsem že to má svítit vždy jako stropní osvětlení, když se otevřou dveře. Ale ono prd. Pak jsem to jen tak zkusil večer za jízdy a ejhle svítí
Takže to svítí jen za jízdy nebo i když stojim na parkovišti, ale podmínkou jsou rozsvícená světla 
To je poněkud moc sofistikované, ale budiž. Aspoň svítí
To je poněkud moc sofistikované, ale budiž. Aspoň svítí