toyota celica st202

vše ohledně modelové řady Celica
Odpovědět
lucky1202
Člen Týmu

toyota celica st202

Příspěvek od lucky1202 »

Zdravím....prosím o radu,kde bych tak sehnal na toyotu celicu st 202 Gt 129 kw dorazy tlumiču? jak přední,tak zadní? syce jsou nanetu universalní ale průměr pístnice vždy nesedí děkuji :?
micron
Fantom fóra
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od micron »

trochu starší, ale proč ne... tak mně se osvědčilo navštívit vrakoviště, tam mi ho kdysi vytáhli, to bych kecal, no prostě ti daj celej set... za hubičku... tedy dostaneš k tomu uložení/dorazu i i tlumič a péro zdarma :lol: všechno funkční a min. 4 roky to vydrží :lol: japan Nová Ves II / Hradešín tel ti sem dám jestli budeš chtít... už sem tam sáááfra dlouho nebyl na návštěvě... aby se neurazili.... ale spíš už tam toho moc nemaj na 5g... už to jde spíš směrem 7g mam ten pocit, ale ALE bez nich by celica nebyla! Fajn lidi, krásnej hřbitov, luxusní, lidskej nemam rád, z toho sem v prdeli...když ti tam neleží někdo známej, a nebo vzrušenej, sex na hřbitově... no ale asi i z toho sem už vyrost :-)---- ale auto hřbitov nene pohoda, stejně si tam celi pamatujou... mooooc dobře, lovec pokladů a řezník, ba ne, oni moc dobře věděli, že tahle tam nezkončí, ta bere... ta má toho pravýho magora
Imm0rt@l 1989 YAMAHA 706 Sci-Fi CAT 2.0 GTi C3LL 30* years anniversary Blue Metal 8J1++
ObrázekObrázekObrázek
Idaho
Věčnej rejpal
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Idaho »

změř prumer pístnice a písni mi Sz .. kouknu prolezu bendny a nejké ti poslu .)
lucky1202
Člen Týmu

dorazy tlumičů

Příspěvek od lucky1202 »

Tak už jsem si je sám sehnal ty dorazy tlumičů,jak na predni straně,tak na zadní straně.Tak na něj čekám..příšte by už mohly dorazit...sice stoji hodně..ale co nadělam...jinak za vše vám děkuji :-)
Odpovědět

Zpět na „Celica“