Mno škoda že to neni na pc... ale tohle vyripovat pude.... rip rip... Tyhle modely vypadaj velmi solidně, líp než ten co mam pořád rozdělanej z WRC 2.... Nico by si dal jakoooo jízdu.... GTA IV NY
Pár krásných fotek 5G, zatim ten nejlepší matroš na Extract...4 GTA, konečně má i original zpětný zrcátka- ouška, interier original, 3 druhy kapot- hladká, žabernatka se sosákem a bochánková, každej si může udělat kárku podle tý svý... WTF
MAD MAX edition "s timhle by se lahodně srážely děvky v NY downtown"
"I want this ŠÍÍÍÍT"
http://www.forzamotorsport.fr/vitrines.html#results
Forza 4 - Celica V gen pop-up
- micron
- Fantom fóra
- Kontaktovat uživatele:
Forza 4 - Celica V gen pop-up
Imm0rt@l 1989 YAMAHA 706 Sci-Fi CAT 2.0 GTi C3LL 30* years anniversary Blue Metal 8J1++
- micron
- Fantom fóra
- Kontaktovat uživatele:
¨vyripovat tuhle mršku se všema detailama---- aby měla svobodu.... svoboda a maximální prdel = GTA projížďka.... kurvaaaaaaa tahle kárka mi tam tak chybíííííí......
No ale vzhledem k tomu, že vznikla další pc game WRC 3.... kde je totožnej. bohužel totožnej model jako z WRC2... kterej mam pořád zaseklej v 95% a uvolněnej... vyripovanej... použije se tenhle... neexistuje žádnej rozdíl v obou verzích... jedinej rozdíl sem udělal já... lepší pozičky, lepší zadní lampy... a další blbiny... pošlu ho do světa... tak do měsíce už se fakt potřebuju project po NY teď s novou GFX Geforce Gigabyte 550 Titanium Overclock... some fun... a realizací jí připravit na GTA V... to bude masakr gamesa...
No ale vzhledem k tomu, že vznikla další pc game WRC 3.... kde je totožnej. bohužel totožnej model jako z WRC2... kterej mam pořád zaseklej v 95% a uvolněnej... vyripovanej... použije se tenhle... neexistuje žádnej rozdíl v obou verzích... jedinej rozdíl sem udělal já... lepší pozičky, lepší zadní lampy... a další blbiny... pošlu ho do světa... tak do měsíce už se fakt potřebuju project po NY teď s novou GFX Geforce Gigabyte 550 Titanium Overclock... some fun... a realizací jí připravit na GTA V... to bude masakr gamesa...
Imm0rt@l 1989 YAMAHA 706 Sci-Fi CAT 2.0 GTi C3LL 30* years anniversary Blue Metal 8J1++
- micron
- Fantom fóra
- Kontaktovat uživatele:
A Je to tady.... no paráááda..... model z Forza 4 přeripnutej zatim jen do GTA San Andreas, ale i tady se projedu rád.... krásnej vánoční dárek 5 dnů volna... do toho chřipka, tak si zapařim klasiku konečně s krásným modelem Celicy.... další bude do GTA IV.... předpokládám velmi brzo...
http://www.gtainside.com/en/download.php?do=cat&id=150
děkuji microsoftu a xboxu + "Dquattross" klanim se můj pane...
V San Andreasu jí ochutnáme a v NY si jí vychutnáme....
http://www.gtainside.com/en/download.php?do=cat&id=150
děkuji microsoftu a xboxu + "Dquattross" klanim se můj pane...
V San Andreasu jí ochutnáme a v NY si jí vychutnáme....
- micron
- Fantom fóra
- Kontaktovat uživatele:
Dokonce je model otevřenej, neblokovanej... cool
Náhled do interieru.... precizní, totální originál... Dokonce Live Sound
všechno sedí... brutálně precizní model. 10/10 Škoda že je RHD CJ bude trochu zmatenej při nastupování....
Náhled do interieru.... precizní, totální originál... Dokonce Live Sound
všechno sedí... brutálně precizní model. 10/10 Škoda že je RHD CJ bude trochu zmatenej při nastupování....
- micron
- Fantom fóra
- Kontaktovat uživatele:
Handling> URANUS 1900.0 3800.0 2.0 0.0 0.1 -0.1 75 0.8 0.8 0.5 5 200.0 28.0 5.0 4 P 10.0 0.5 0 30.0 1.2 0.15 0.0 0.28 -0.1 0.5 0.3 0.25 0.26 350000 40000004 00404003 1 1 0
Vehicles.ide>
558, uranus, uranus, car, URANUS, URANUS, null, richfamily, 5, 0, 0, -1, 0.68, 0.68, 0
Poladim čirý blinkry, žlutý mlhovky, polstrování sedaček a interier zpátky do šedý z černý... je tam moc tma
Model bez poškození... jen kapota ulítne... ale je to š-pička <->
i šroubky jsou vidět... neuvěřitelný
- micron
- Fantom fóra
- Kontaktovat uživatele:
Orange sesle, žlutý mlhy a čirý blikny... lepší
Nějakej incident, kde jsem se omylem nachomejtnul
a šupky dupky do NY.... na tebe tam čekaj jako předkrm mi to ale chutná přidám si... přichází vlna hustých kárek z Forzy 4... Riperům zdar... Xbox nabořit jde, to neni Sony... paráááda teď teprve někdo možná pochopí proč se hra jmenuje Grand Theft Auto... teď se loupí ve velkým, plnej trezor Xboxu... cool ! všechny hezký autíčka musí být osvobozeny od hloupý konzole... a vrátit se na Computer, svobodnou matku všech platforem... come back...
Nějakej incident, kde jsem se omylem nachomejtnul
a šupky dupky do NY.... na tebe tam čekaj jako předkrm mi to ale chutná přidám si... přichází vlna hustých kárek z Forzy 4... Riperům zdar... Xbox nabořit jde, to neni Sony... paráááda teď teprve někdo možná pochopí proč se hra jmenuje Grand Theft Auto... teď se loupí ve velkým, plnej trezor Xboxu... cool ! všechny hezký autíčka musí být osvobozeny od hloupý konzole... a vrátit se na Computer, svobodnou matku všech platforem... come back...