Filtr dpf
- mrazik
- Věčnej rejpal
- Kontaktovat uživatele:
Pak to zkus pres http://www.toyodiy.com/parts/ zda ten filtr najdes v nahradnich dilech. Nebo jedine s tim dojet do toyota servisu a zeptat se.
Toyota Avensis Kombi 2.0 D-4D 93kW - bejvávalo
Honda Jazz 1.4 CVT
Honda Jazz 1.4 CVT
Strč si prst do vejfuku a jestli ma filtr a je v pořádku tak ten prst budeš mit cistej až lehce šedivej pokud to filtr nema tak bude černej. Ja mam nejeto 50tis.km a nemam na prstu skoro nic. Myslim že to tak popisovali v jednom SM.

Yaris 3 / 1.33 2011
VW Tiguan 2.0, 150k, 2018, po Praze do 6,8l, dálnice 6,4l
měl jsem E12U 1.4, E15U 1.6, T27 2.2.aut, RAV 4.4 - 2.2 aut.
VW Tiguan 2.0, 150k, 2018, po Praze do 6,8l, dálnice 6,4l
měl jsem E12U 1.4, E15U 1.6, T27 2.2.aut, RAV 4.4 - 2.2 aut.
odstranění DPF
Ahoj všem, chci se s Vámi podělit o jednu zkušenost.
Po cca půl roce trápení s autem, jsem nechal odstranit DPF u firmy PROFICHIPTUNNING v Praze a po cca půl dni u nich v servise....
to auto jede jako nikdy předtím
když jsem odtamtud odjížděl, tak jsem se v autě smál radostí a nechápal co se s tím autem stalo.Auto jede úplně neskutečně od spoda a snížila se mi spotřeba o cca 1,5L !!!Dnes jsem jel Praha - ČB za 6,7L a to podotýkám, když řídím tak mám rád svižnou jízdu, kousek po dálnici jsem jel 220km/hod
takže naprostá spokojenost!!
Jen ještě přidám, že jsem během půl roku na autě měnil všechny vstřiky a EGR ventil a auto pořád netáhlo, regenerace jízdou sice probíhala, ale pořád auto nejelo a ve středních otáčkách tak divně drncalo z motoru.
Když to shrnu, tak tak jak to jezdí teď to nikdy nejelo, myslím tak dobře
Závěrem bych rád dodal, že u firmy nepracuji a nic s nimi nemám společného, prostě jsem tak spokojený, že jsem se rozhodl to sem napsat, jinak většinou píšu negativní komentáře jako obecně
tak ještě jednou díííky
Po cca půl roce trápení s autem, jsem nechal odstranit DPF u firmy PROFICHIPTUNNING v Praze a po cca půl dni u nich v servise....
to auto jede jako nikdy předtím

takže naprostá spokojenost!!
Jen ještě přidám, že jsem během půl roku na autě měnil všechny vstřiky a EGR ventil a auto pořád netáhlo, regenerace jízdou sice probíhala, ale pořád auto nejelo a ve středních otáčkách tak divně drncalo z motoru.
Když to shrnu, tak tak jak to jezdí teď to nikdy nejelo, myslím tak dobře

Závěrem bych rád dodal, že u firmy nepracuji a nic s nimi nemám společného, prostě jsem tak spokojený, že jsem se rozhodl to sem napsat, jinak většinou píšu negativní komentáře jako obecně

tak ještě jednou díííky
Toyota Avensis D-CAT 130KW 2006 najeto 110000km
No nehomologovaný zásah do vozidla to sice je ale nenapadá mě komu by to mělo vadit. Při nehodě je to bezpředmětné leda by pojištovna řekla že je to součástí deformační "zony" na emisich to nepoznají takže asi to bude v klidu. Jen přemýšlím jak si tak libuje že to lépe jede a méně žere tak bych zkusil prověřit zda mu nepřehráli software jako že by to lehce chipnuli aby byl zákazník spokojený 

Avensis 2.2 D-cat