Pracuje tady někdo v AAA ?

Tlachání o všem - bez zaměření!
jurajjuraj
Navigátor

Příspěvek od jurajjuraj »

aczasa píše:Tak si me prosim skrtni.. Ja tam nepracuji... :-D
to je mi jasne, retardi sedi v ustavech a ne v praci , jenom by ti meli omezit ten pristup k netu
aczasa
Věčnej rejpal

Příspěvek od aczasa »

Ale no tak.. zdrz se impertinenci.... Ja si o tobe taky mohu myslet co chci, ale rict ti, ze jsi curak bych se chvili zdrahal. .:-D
Back in Czech.
zmaxxx
Věčnej rejpal
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od zmaxxx »

aczasa píše:Ale no tak.. zdrz se impertinenci.... Ja si o tobe taky mohu myslet co chci, ale rict ti, ze jsi curak bych se chvili zdrahal. .:-D
made my day :twisted: :thumbsup: :thumbsup: :thumbsup:
aczasa
Věčnej rejpal

Příspěvek od aczasa »

Tak jo.... Tak se omlouvam jurajjurajovi... Spatne jsem ho pochopil a udelal jsem chybu jako male dite.. Moc me to mrzi... Dame panaka?
Back in Czech.
Jimmi
Věčnej rejpal

Příspěvek od Jimmi »

Považuji dotaz z úvodu příspěvku za zcela zbytečný, a to ze dvou důvodů:
1. Nedovedu si představit zaměstnance "áček", který by jezdil v jakémkoliv japonci.
2. Kategorie lidí tam pracujících je natolik strašná, že i kdybys tady na tom fóru někoho takového omylem sehnal, dost pochybuji o tom, že bys z něj dostal informaci byť jen minimálně se blížící pravdě.
LB hyaku ichi 百一 4E-FE 1332/65kW modrá o->
HB 4E-FE 1332/55kW červená o+
VAZ 2103 1500/49kW bílá
jurajjuraj
Navigátor

Jimmi píše:Považuji dotaz z úvodu příspěvku za zcela zbytečný, a to ze dvou důvodů:
1. Nedovedu si představit zaměstnance "áček", který by jezdil v jakémkoliv japonci.
2. Kategorie lidí tam pracujících je natolik strašná, že i kdybys tady na tom fóru někoho takového omylem sehnal, dost pochybuji o tom, že bys z něj dostal informaci byť jen minimálně se blížící pravdě.
u te dvojky se nejspis drzis hesla podle sebe soudim tebe

je skoda ze krome idahovy odpovedi kazdy mele kecy ktere nejsou k puvodmi otazce
Idaho
Věčnej rejpal
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Idaho »

Musím se lidí pracujících v AAA zastat, osoben znám nekolik lidí co v AAA pracovali, znal jsem je přes fora ( hondaclub a 323f ) a nikd ymineřekli NE, když jsme s eptal, a nebyl problém přes ne získat i kopi výkupního formuláře kde jsou vypsané závady, které použili k max snížení ceny při výkupu, stejne jako jejich osobní ohodnocení auta. Bohužel ani jeden z tech lidí tam už nepracuje.
Pokud neoslovíte obchodníka, kterej má provize z prodeje, tak jsou celkem sdílní a dost věcí řeknou , samozřejmě jen v rámci uzavřené komunity. proto si myslím že prvotní dotaz byl plně k věci, takové "služby" na jiných forech normálně fungují.
jurajjuraj
Navigátor

presne tak , na honda clubu sem taky nasel cloveka ktery mi rekl o aute v ackach co vedel , proste pomohl, bohuzel uz tam nedela

tady na tom foru si nejspis lide nejsou moc ochotni a zvykli pomahat ( az na par vyjimek )

mozna proto tu nechodi az tolik lidi, protoze prijit tu poradu k nekomu "zkusenejsimu" a odnest si kecy ktere nemaji s tematem nic spolecneho tak se tu pak radeji neukaze
frostie
Věčnej rejpal

Příspěvek od frostie »

ahojte, asi jsem dítě štěstěny. Znám někoho, kdo zná někoho, kdo zná někoho, kdo zná někoho, kdo pracuje v AAA.

:lol:
EX: 2x Toy Corolla polocombi 1,4 2000, Toy Previa 2,4 2001, Toy Carina 1,6 1992 a též 2,0 1994
Jezdím s: Toy Camry 1998 2,2 96kW automat.
Hledám Prius II, jen dobře udržovaný, ročník 2006-2010.
Ahold
Věčnej rejpal

Příspěvek od Ahold »

frostie píše:ahojte, asi jsem dítě štěstěny. Znám někoho, kdo zná někoho, kdo zná někoho, kdo zná někoho, kdo pracuje v AAA.

:lol:
U mych kamosu se tato legenda taky traduje...
Jsem Zoofilní plyšomil a nestydím se za to.
Vrrrrrm Toyota Vrrrrrm Corolla Vrrrrrm TS Vrrrrrm
Kubajz-CarinaE
Člen Týmu
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Kubajz-CarinaE »

Jimmi píše:Považuji dotaz z úvodu příspěvku za zcela zbytečný, a to ze dvou důvodů:
Nevím proč rok sem měl Mitsubishi a od minulého března Mazdu 6 :wink:
Opel Corsa B 1.7 D
Kubajz-CarinaE
Člen Týmu
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Kubajz-CarinaE »

jurajjuraj : pokud něco potřebuješ napiš sz
Opel Corsa B 1.7 D
Odpovědět

Zpět na „Pavlačová plenárka“