a to bereš EU druhovýrobu, pokud vemes JPN prvovýrobu dostaneš se u vetšiny věcí i níž .. i když tu cívku facet - no nevím, máš kod? ja ji našel nejlevneji za 766 b DPH MOCjurajjuraj píše: drahe dily na toyotu proste NEJSOU

carPWR píše:to juraj: nemám na mysli běžné díly, spíše díly typu různých čidel motoru, elektronické díly, to co normálně neměníš, v tom vidím, že budou drahé a špatně sehnatelné...
zachovalou škodu 120 jsem měl, ale to už je dávno (1.auto)
to lukess: no právě, že toyotu nemiluju, zatím ji chci koupit pragmaticky. 150 tis za auto je nástřel, který budu snižovat i zvyšovat podle toho, na jaký auto narazím (i jiná značka)
Třeba je tu i mazda 6, vyráběná od 2002, která mi přijde levnější, hezčí než avensis, ale rezne, složitá přední náprava, hlučnější motor který má vířivé klapky v sání (má to toyota???) motor stejný jaké měly fordy, kde zrovna ty klapky jsou jeden z hlavních "hrůz"
Jinak se omlouvám, to už je spíše plkání, přestanu s tím, podstatné je, že avensis nemá 2hmotu ok? Zatím mi to tu potvrdil jen Lukess..díky Martin
Toyota je aktualne na prvnim miste v celosvetovem prodeji aut, takze opravdu myslis, ze se jich proda malo ? Nas malicky trh v podstate nikoho ani nevzrusuje, tady se proda malo aut a podle naseho trhu se nada vubec nic posuzovat.korn píše:díly nejsou nijak extra drahý ani nenmůžou, když se Avensisy montujou v anglii. Spíš jsou některý díly dražší proto, že se jich prodá opravdu málo, tzn. poruchovost je u Toyot opravdu nízká
on psal ze se DILU proda malomrazik píše:Toyota je aktualne na prvnim miste v celosvetovem prodeji aut, takze opravdu myslis, ze se jich proda malo ? Nas malicky trh v podstate nikoho ani nevzrusuje, tady se proda malo aut a podle naseho trhu se nada vubec nic posuzovat.korn píše:díly nejsou nijak extra drahý ani nenmůžou, když se Avensisy montujou v anglii. Spíš jsou některý díly dražší proto, že se jich prodá opravdu málo, tzn. poruchovost je u Toyot opravdu nízká