prehliadka ???

vše ohledně modelové řady Rav 4
Odpovědět
yoshi
Člen Týmu

prehliadka ???

Příspěvek od yoshi »

Ahojte, prišiel mi z Toyoty list, odosielateľ Toyota Praha, kde ma žiadajú, aby som sa dostavil do najbližšieho servisu, vraj potrebujú skontrolovať rameno na zadnej náprave, údajne sa mohlo stať, že pri geometrii zadnej nápravy mohol mechanik zle dotiahnuť nejaké šróby a môže to tam začať hrdzavieť. Neviem, zdá sa mi to čudné, či sa vôbec robí geometria zadnej nápravy a aj tak, na žiadnej geometrii som nebol. Tak ma zaujíma, či ešte niekomu niečo také prišlo. Díky.
aczasa
Věčnej rejpal

Příspěvek od aczasa »

Je to svolavaci akce, neboj se toho.. melo by to byt zdarma a otazka par minut v servisu.
Back in Czech.
yoshi
Člen Týmu

Příspěvek od yoshi »

Nebojím sa toho, len mi je to čudné, že mi ti prišlo teraz, keď mi padla 3 ročná záruka na auto a prestal som servisovať v Toyote, či to teda nemá nejakú súvislosť, lebo ja už týmto autoriz. servisom neverím.
aczasa
Věčnej rejpal

Příspěvek od aczasa »

Nema.. svolavaci akce se tyka svolavanych modelu bez ohledu na jejich stari, konstrukci a opotrebeni. .:-)
Back in Czech.
yoshi
Člen Týmu

Příspěvek od yoshi »

Díky za info.
TomasP
Člen Týmu

Příspěvek od TomasP »

Normální Recall. Ničeho se neboj a jeď. Byl jsem na tom. Technik říkal, že se tam nic nemění, jen se dodávaj nějaký podložky kamsi. Jinak geometrie zadní nápravy se samozřejmě taky dělá. I když trochu jinak než než na předku.
RAV4 2.0 Valvematic, MDS 2010
Odpovědět

Zpět na „Rav 4“