O kolik jste uz prisli bodu? =)
- Artie
- Navigátorka
- Kontaktovat uživatele:
O kolik jste uz prisli bodu? =)
Taxe pochlubte =)) a pokud mozno i pridejte za co =)
Řidič může být sebelepší, ale co je mu to platné, když neví, kam má jet... proto jsem navigátor
Zatim plnej. Asi tak měsíc jsem se držel, ale za dva měsíce jsem potkal hlídku jednou, tak zas lítam jako předtim. Akorát ve větších městech se teď víc krotim, přece jen městký jsou ....
Na drouhou stranu, ani dřív jsem nejezdil nějak nad limity. Po dálnici do 150ti (no jednou jsem testoval.. 230) a v obci do těch 60ti. Ale když je nějaká pěkně točená nevymlácená okrska, to máme s Celdou ráááádi
Na drouhou stranu, ani dřív jsem nejezdil nějak nad limity. Po dálnici do 150ti (no jednou jsem testoval.. 230) a v obci do těch 60ti. Ale když je nějaká pěkně točená nevymlácená okrska, to máme s Celdou ráááádi
- Artie
- Navigátorka
- Kontaktovat uživatele:
K tem mestskejm... to jsme takhle jeli Laznema Luhacovice a vidim ceduli "probiha mereni radarem" a co za chvili nebylo? Mestak s radarem =) (a tvaril se desne dulezite ) no a dyz jsme tam tudle jeli zase, tak zadna cedule, zadne mereni...tam maj ferovy mestaky =) a nebo jim nekdo cornul ceduli, tak nemohli merit =D
Jinak musim rict, ze docela koukam, ze se jeste nikdo neprihlasil ke ztrate kyticky (a nebo jsou vsici tak vzorni, ci maj tolik stesti? =) )
Jinak musim rict, ze docela koukam, ze se jeste nikdo neprihlasil ke ztrate kyticky (a nebo jsou vsici tak vzorni, ci maj tolik stesti? =) )
Řidič může být sebelepší, ale co je mu to platné, když neví, kam má jet... proto jsem navigátor
- Artie
- Navigátorka
- Kontaktovat uživatele:
spis Te ted ostatni zdrzujou, ne? =)Tygr píše:Plnej, plnej
Dřív jsem jezdil kilíčko, kilo deset.. Každej si ze mně dělal prdel, že jezdím jak důchodce.
Jezdím furt stejně s tím, že teď už se mi nikdo nesměje
Nevim, jak u Vas, ale tady vetsina jezdi na padesatce 40 apod... podes =/
- Tygr
- Věčnej rejpal
No občas zdržujou(hlavně se fakt nikdo nesměje ), ale nejhorší je vyjet z vedlejší na hlavní. Dříve byly mezery, dneska je to super štosung:o))
Dneska není problém vidět stodvácu, kilem se řítící a vztekle řvoucí.. a za ní třeba Celicu, že..
Dneska není problém vidět stodvácu, kilem se řítící a vztekle řvoucí.. a za ní třeba Celicu, že..
Kup si Toyotu a zustanes s ni navzdy a Celica je srdecni zalezitost:o)
- Honza
- Člen Týmu
- Kontaktovat uživatele:
Zatim v pohodě jezdim jak jsem jezdil ale včera večir kolem 23h nas zastavila hlidka a běžna kontrola.Kluk spal vzadu na sedadlech a policajti nic neřekli že neni přivazanej celkem teda v pohodě.Mám na autě folie a když šel organ zkontrolovat spztku tak posvitil do auta do kufru tam ležel pes tomu se to nelibilo a vystartoval policajt se tak lek že se malem posadil na zadek ježtě že nechtěl předtim otevřit kufr.Celkem prča
Carina E 1,6 95r.v 85kw
- ArnieGT
- Věčnej rejpal
- Kontaktovat uživatele:
Zatím plnej,...ale pomalu si na tu 50ku odvykám,...
Celica TA28 77' / Corolla KE35 76' / Celica RA65 82' / Crown MS65 75'
JDM wheels----->https://www.facebook.com/jdm.cz
JDM wheels----->https://www.facebook.com/jdm.cz
- garfielld
- Věčnej rejpal
- Kontaktovat uživatele:
nevim jak ostatnim, ale 50kmh ve městě mi neva, tam to prostě beru, když někoho smetu rychlejc tak moc šanci nemá. Ale když vyjedu z města a lidi se se**rou pořád 70 občas aspoň těch 90(to mi nějak neva), tak to už většinou nevydržim a jedu prostě jak chci, na okraskách stejně nikdy víc než 130 nejezdim, jen doufám že mě nikde nezměří:)
Celica AT200 r.v.95, 7AFE 1,8l (115k) ..... Celica GT4 r.v.91, 3SGTE 2,0l (230k)
- Slam
- Manager Týmu
- Kontaktovat uživatele:
Tak já mám zatím všechny.... Zatím... Jezdím deně po hlavním tahu Praha - Znojmo - Vídeň a jediná změna, kterou jsem zpozoroval je ta, že mě už v obcích, když jedu 60 nikdo nepředjíždí (předtím jsem tam byl suveréně nejpomalejší) dokonce ani pražáci (pražáci prominou) už na mě nenajíždějí, protože nejedu v obci 100... No a mimo obce jedeme všichni spořádaně od 110 - 140. Jet po téhle cestě 90 je čirý bláznovství, protože takhle pomalu tady jezdí i zas... rakouský traktory.....
Jo.. a ještě mě tenhle zákon donutil investovat 130,-Kč do obnovy lékárničky....
Tak... a teď , až zase budu v Praze, abych jezdil firemní Fóbií, jinak budu mít Toyotku ošperkovanou rychlými pruhy od klíčů...
Jo.. a ještě mě tenhle zákon donutil investovat 130,-Kč do obnovy lékárničky....
Tak... a teď , až zase budu v Praze, abych jezdil firemní Fóbií, jinak budu mít Toyotku ošperkovanou rychlými pruhy od klíčů...
Slam
EX Corolla E9 5D hatchback 1,3 rv. 08/89
EX Corolla E11 liftback 4ZZ-FE 1.4, rv. 11/01
EX Corolla E12 5D NG 4ZZ-FE 1.4, r.v. 12/06
EX Yaris NG 1.0 5d, r.v. 03/06
RAV4 2,0 1AZ r.v. 08/08
Yaris 1,5 Hybrid 5d, r.v. 05/2021
EX Corolla E9 5D hatchback 1,3 rv. 08/89
EX Corolla E11 liftback 4ZZ-FE 1.4, rv. 11/01
EX Corolla E12 5D NG 4ZZ-FE 1.4, r.v. 12/06
EX Yaris NG 1.0 5d, r.v. 03/06
RAV4 2,0 1AZ r.v. 08/08