Zacala svietit kontrolka P/S-posilnovac riadenia!
- waterford26
- Manager Týmu
Zacala svietit kontrolka P/S-posilnovac riadenia!
Zdravim, dnes som drzal avika asi 2 minuty na 4000otackach kedze som menil radiator a chcel som mu pomoct v odvzdusneni systemu.. no zrazu mi zacala svietit kotrolka P/S -mam elektronicky posilnovac riadenia a netusim co je dovodom tejto kotrolky. Posilnovac funguje pri stati na mieste uplne normalne.. povozit som sa pochopitelne ist neodvazil. Odpojil som baterku a uvidim co to spravi..predpokladam ze kontrolka nezmizne. Neviete niekto co moze byt problem?
Avensis T25, r.v. 4/2003, 1,8 VVT-i (129hp), sedan.
Doteraz Ford maniak.. tak som skusil vsadit na spolahlivost

-
- Člen Týmu
Re: Zacala svietit kontrolka P/S-posilnovac riadenia!
Hladina servo kapaliny? Ale jen střílím od boku.waterford26 píše:Zdravim, dnes som drzal avika asi 2 minuty na 4000otackach kedze som menil radiator a chcel som mu pomoct v odvzdusneni systemu.. no zrazu mi zacala svietit kotrolka P/S -mam elektronicky posilnovac riadenia a netusim co je dovodom tejto kotrolky. Posilnovac funguje pri stati na mieste uplne normalne.. povozit som sa pochopitelne ist neodvazil. Odpojil som baterku a uvidim co to spravi..predpokladam ze kontrolka nezmizne. Neviete niekto co moze byt problem?

Toyota Carina E, sedan, r.v.96, 4A-FE 73kw
- waterford26
- Manager Týmu
no asi strielas mimo kedze pisem ,ze mam elektronicky posilnovac
Preskumal som trochu uja Googla a tam som sa docita,l ze sa to stalo par toyotam ked stali na neutral par minut..vraj sa tam prehrieva nejaka suciastka a RJ to vyhodnoti ako varovanie a vyhodi kontrolku. Mne nepomohlo ani odpojenie baterie na polhodku. Asi po hodine som potom dosiel do auta, nastartoval a stale svietila.. pohol som sa 10metrov a zrazu zhasla.. zatial pokoj 
PS pocas svietenia kontrolky predsa len ten volant siel trochu tazsie ale na mieste som to nevnimal.. ked prestala svietit tak to uz islo o mnoho lahsie.

PS pocas svietenia kontrolky predsa len ten volant siel trochu tazsie ale na mieste som to nevnimal.. ked prestala svietit tak to uz islo o mnoho lahsie.
Avensis T25, r.v. 4/2003, 1,8 VVT-i (129hp), sedan.