Pracuje tady někdo v AAA ?
- jurajjuraj
- Navigátor
Pracuje tady někdo v AAA ?
je tu nekdo kdo dela v ackach? potrebuju nejake informace o aute ktere tam maji
- Idaho
- Věčnej rejpal
- Kontaktovat uživatele:
Re: Pracuje tady někdo v AAA ?
pokud bys chtel zjistit něco o historii toho vozu v čr tak se mi kdyžtak ozvi s VIN, mohu ho předat "kompetentním" osobám .)jurajjuraj píše:je tu nekdo kdo dela v ackach? potrebuju nejake informace o aute ktere tam maji
( ani já ani ony nepracují v AAA )
- jurajjuraj
- Navigátor
- jurajjuraj
- Navigátor
zadny dotaz nasmerovany do AAA tady nevidim, ja se ptal jestli tam nekdo delaaczasa píše:tim spis me zarazi dotaz nasmerovany do AAA...))))))) Prosim pane, jste lhar? Ne? To je dobre.. ja se bal..
kdysi sem tam mel cloveka kteremu stacilo rict ktere auto a rekl mi vsechno co zjistili pri vykupu o tom aute, jestli napr. bylo bourane, jestli doplnovali nejake provozni kapaliny atd, vsecko co clovekovi pri prodeji zataji
- jurajjuraj
- Navigátor
pohledam ten VIN , mam ho tu nekde napsany a kdyz tak poslu SZ, dikyIdaho píše:jenže já se nedotazuji u Toyjurajjuraj píše:podle VINu uz jsem se dival do toyoty a neni tam nic vic jenom kdy to bylo koupene a kdy zacla zaruka, jinak ani sluvkoSice ti asi nezjistím opravy ale stav km v ruzných letech ano - kor jestli auto bylo celou dobu v čr.
A psal... Psal jsi presne toto: "je tu nekdo kdo dela v ackach? potrebuju nejake informace o aute ktere tam maji".
Tedy pokud umim cesky, tak to TAM MAJI znamena v AAA. Tedy se ptas na automobil, ktery stoji v AAA a chces to smerovat na nekoho, kdo dela v AAA... Takze bud neumim cesky ja nebo ty nevis co pises...
Tedy pokud umim cesky, tak to TAM MAJI znamena v AAA. Tedy se ptas na automobil, ktery stoji v AAA a chces to smerovat na nekoho, kdo dela v AAA... Takze bud neumim cesky ja nebo ty nevis co pises...

Back in Czech.
- jurajjuraj
- Navigátor
no je videt ze si to nepochopil , jenom jedna vec jeste dodam, pokud nedelas v ackach tak se prosim teto diskuze nezucastnuj
cili ze jeste jednou HLEDAM CLOVEKA KTERY DELA V AAA A MOHL BY ZJISIT INFORMACE O AUTE KTERE TAM STOJI
na kecy o tom jestli v ackach pracuji lhari nebo tam maji sunky auta si zalozte jine tema
cili ze jeste jednou HLEDAM CLOVEKA KTERY DELA V AAA A MOHL BY ZJISIT INFORMACE O AUTE KTERE TAM STOJI
na kecy o tom jestli v ackach pracuji lhari nebo tam maji sunky auta si zalozte jine tema
- jurajjuraj
- Navigátor
- jurajjuraj
- Navigátor