Lukess píše:je to škoda a smutný fakt, tahle náplavka z východu k ničemu dobrýmu nepřispívá. Ale pokud je to autorizovaná Toyota, tak by tohle snad mohlo být eliminovaný. A můžu se zepat,proč jsi se rozhodnul pro 2.0, je to opavdu tak tichý motor, jak se o něm všude píše? Ještě pořád nejsem totiž úplně rozhodnutej mezi 1,8 a 2,0. Díky
To je bohužel tak, jako když v ČR čekáš od autorizovanýho servisu, že všechno bude super. Ono často je a někdy bohužel není. Je to o lidech víc než o pověsti. 2.0 jsem vybral, poté co jsem se v obou svezl a nechal vézt a ten silnější motor měl s "váhou auta pocitově menší problém". Navíc sranda s olejem (do r. tuším 2006??) u 1.8 u mě znamená, že při mém štěstí bych na takové auto určitě kápnul
Říkám si, že až budu potřebovat rychle pryč z krize, podřadím a ujedu lépe se silnějším než se slabším. Jinak, pokud jsi pohodový řidič, 1.8 jistě není k zahození už kvůli spotřebě. Myslím, že rozdíl spotřeby může být až litr, ale je to zase obehraná písnička = o noze, o hlavě, o náladě, o srdci