kabinovy filtr
- waterford26
- Manager Týmu
- extremehany
- Věčnej rejpal
- extremehany
- Věčnej rejpal
tak ty máš auto od "novoty", my co máme staré vraky z druhé ruky, nevíme co se stím předtím dělo a jak se k tomu kdo choval...aczasa píše:Ja s tim nic nedělám a už osm let je to v pohodě a ne smrdí... Holt musíte děti používat hlavu...
Toyota Avensis Combi 2,2 D-4D 110 kW 2008
Toyota Auris TS 1,6 VVT-i M/T - 2018
Toyota Auris TS 1,6 VVT-i M/T - 2018
waterford26: Aspoň si mohl vytáhnout a vysát filtr a do díry po něm ten sprej nastříkat. Je k němu docela slušný přístup, je za odkládací schránkou před spolujezdcem. Ode dveří vyšroubuješ jeden vrut a z boku stlačíš skříňu a je venku.
Na dezinfekci tu kdosi doporučoval ajatin roztok (ne tinktura), který se prodává v litru za 150 Kč. Koupil jsem ho a mám už nafurt. Po měsíci od aplikace je to ještě celkém dobré ale už trošku cítím, že to budu muset dostat ještě do té klimy, resp. výparníku.
Na dezinfekci tu kdosi doporučoval ajatin roztok (ne tinktura), který se prodává v litru za 150 Kč. Koupil jsem ho a mám už nafurt. Po měsíci od aplikace je to ještě celkém dobré ale už trošku cítím, že to budu muset dostat ještě do té klimy, resp. výparníku.
Toyota Avensis 2.0 VVT-i 1AZ-FSE 06 sedan
- waterford26
- Manager Týmu
Amper.. nechapem celkom ucel toho co si napisal.. mne ten sprej predsa pomohol.. kabinovy filter si menim pravidelne a za uhlikovy(nemusim zboku nic davat dole..staci otvorit priehradku pred spolujazdcom .. jemne prstom odkvacim ten tlmic naboku a skrinku stlacim k sebe a vytiahem von). Ja som predsa pisal ze mi ten zapach v aute ostal lebo som mal origo kobercek zasmradeny.. takze som ho musel vytepovat.
PS ten sprej nema zmysel strcit do priestoru kde je filter lebo by ho prud dezinfekcneho roztoku striekalo navrch..cize smerom k nasavaciemu otvoru pod prednym sklom. Ten sprej nemozes naklonit lebo prestane striekat. V navode bolo napisane polozit medzi predne sedacky a spustit na plny kotol klimu s vnutornym okruhom..jedine tak ta dezinfekcia koluje v okruhu. Ale vravim mne a komosovi pomohla, doteraz nemam problem..len som zistil ze mi smrad robil aj zapachajuci kobercek.
PS ten sprej nema zmysel strcit do priestoru kde je filter lebo by ho prud dezinfekcneho roztoku striekalo navrch..cize smerom k nasavaciemu otvoru pod prednym sklom. Ten sprej nemozes naklonit lebo prestane striekat. V navode bolo napisane polozit medzi predne sedacky a spustit na plny kotol klimu s vnutornym okruhom..jedine tak ta dezinfekcia koluje v okruhu. Ale vravim mne a komosovi pomohla, doteraz nemam problem..len som zistil ze mi smrad robil aj zapachajuci kobercek.
Avensis T25, r.v. 4/2003, 1,8 VVT-i (129hp), sedan.
Doteraz Ford maniak.. tak som skusil vsadit na spolahlivost

- jurajjuraj
- Navigátor
- waterford26
- Manager Týmu
Ja aj kamos sme pouzili tento.. http://www.halfords.ie/webapp/wcs/store ... 12466#tab1 ..je vela druhov, u nas zabral na 100% tento.
Avensis T25, r.v. 4/2003, 1,8 VVT-i (129hp), sedan.