Po nárazu nestartuje
Po nárazu nestartuje
Zdravíčko, tak dneska se mi podařilo přistát na namrzlé silnici v příkopě, trošku sem to schytal čelně a hlavně pravá strana plechařina v čudu. Nicméně, airbagy nic, byl to malý naráz.. Co mě ale trápí je, že nejde nastartovat, čerpadlo vůbec nebzučí, nějakym zpusobem je uzavren privod stavy k nemu nejspise... pojistky sem kontroloval snad všechny, mely by byt ok. Hledal jsem na foru jestli je tam nejaky narazovy čidlo, jako to maj jiné značky, prý ho toyoty nemají..?? Tak kde by mohl být problém? Jinak je to ročník 2003.
Naposledy upravil(a) Serge dne pon 04.02.2013, 18:22, celkem upraveno 1 x.
- jurajjuraj
- Navigátor
velké pojistky sou ok včetně malých EFI pojistek v motoru či těch dvou co s tím maj co dočinění pod volantem ..
nicméně auto jak padlo na bok, tak se nejak asi dostala voda ke konektorum napravo u nohy spolujezdce, nevim co tam přesně je, ale byly mokré, proto sem si myslel, že tam byl nějakej zkrat a odnesly to pojistky, ale ty sou ok.. immobilizer mi to taky neblokuje to cerpadlo..
nicméně auto jak padlo na bok, tak se nejak asi dostala voda ke konektorum napravo u nohy spolujezdce, nevim co tam přesně je, ale byly mokré, proto sem si myslel, že tam byl nějakej zkrat a odnesly to pojistky, ale ty sou ok.. immobilizer mi to taky neblokuje to cerpadlo..
- jurajjuraj
- Navigátor
- jurajjuraj
- Navigátor