Jak přilepit znak na kapotu?
-
- Člen Týmu
Jak přilepit znak na kapotu?
Ahoj, při sundavání ledu z kapoty se mi povedlo sundat i znak toyota. Chci se zeptat, čím to zpátky přilepit aby to drželo. Chemopren? Nerad bych to přilepil blbě a potom to někde po cestě ztratil.

Toyota Carina E, sedan, r.v.96, 4A-FE 73kw
- ArnieGT
- Věčnej rejpal
- Kontaktovat uživatele:
kvalitní oboustranná lepící páska
Celica TA28 77' / Corolla KE35 76' / Celica RA65 82' / Crown MS65 75'
JDM wheels----->https://www.facebook.com/jdm.cz
JDM wheels----->https://www.facebook.com/jdm.cz
-
- Člen Týmu
No jenže to budu muset vyřezávat celý ten tvar, to se mi moc nechce
, protože moje jemná motorika...akorát bych to celý dodrbal nožem. Původně tam asi bylo něco podobnýho co dřží igelity pod tapecem dveří, co je to za materiál? A nějaký lepidlo by vás napadlo? Protože s lepidlem mi to aspoň trochu jde 

-
- Člen Týmu
-
- Člen Týmu
Toho se zas tolik nebojím, nenechavce tu nemáme (ťukám...)Jimmi píše:Dej tam radši něco, s čím to půjde zase sundat. Až Ti to někdo bude páčit nožem, tak neudělá moc velký důlek do kapoty

Narozdíl od sousedovo oktávky

- Stan
- Carina crusader
- Kontaktovat uživatele:
Tak bych se přimluvil za tu oboustrannou pásku. Sikon sice na laku bude držet jak hovado (dolů nejde fakt ničím, jedině nejhrubší silou), ale na tom plastovým znaku nevím.
Znak odmastit, oboustranku nalepit a pak manikůrníma nůžkama okolo hrany obstřihnout, nebo ostrým nožem oříznout. Rychlý levný a odjímatelný.
Jinak co se týče odstraňování věcí z karoserie, něco se mi povedlo vymyslet. Když jsem oddělával křídlo - přilepený lepidlem přímo na spoilery. Mezera mezi dílama nebyla ani půl mm, plocha lepení - elipsa cca 10x4cm. Urvat to nešlo ani náhodou. Možná bych to urval i s lakem, nebo rozlomil křídlo. Nůž pod to zastrčit nešel. Ani ten zalamovací. Jedině žiletka, ale ty jsem držeje v kombinačkách rozlomil asi 4.
Pak jsem zavzpomínal na exkurzi na VŠ a na drátovou řezačku křemíkovejch desek. Obyč drát (pár vláken z elekrickýho drátu) je málo pevnej. Stačí ale starý lanko z kola (k brzdě nebo řezení) a z něj vyplýst jedno vlákno, na koncích to omotat oklo nějakejch šroubů, matkama zajistit a bylo. Když člověk tahá pod správným ůhlem, jde úplně eliminovat poškození laku. Občas to chce chladit (stačí poplivat). Kdybych kradl loga z aut, tak jedině takhle
Znak odmastit, oboustranku nalepit a pak manikůrníma nůžkama okolo hrany obstřihnout, nebo ostrým nožem oříznout. Rychlý levný a odjímatelný.
Jinak co se týče odstraňování věcí z karoserie, něco se mi povedlo vymyslet. Když jsem oddělával křídlo - přilepený lepidlem přímo na spoilery. Mezera mezi dílama nebyla ani půl mm, plocha lepení - elipsa cca 10x4cm. Urvat to nešlo ani náhodou. Možná bych to urval i s lakem, nebo rozlomil křídlo. Nůž pod to zastrčit nešel. Ani ten zalamovací. Jedině žiletka, ale ty jsem držeje v kombinačkách rozlomil asi 4.
Pak jsem zavzpomínal na exkurzi na VŠ a na drátovou řezačku křemíkovejch desek. Obyč drát (pár vláken z elekrickýho drátu) je málo pevnej. Stačí ale starý lanko z kola (k brzdě nebo řezení) a z něj vyplýst jedno vlákno, na koncích to omotat oklo nějakejch šroubů, matkama zajistit a bylo. Když člověk tahá pod správným ůhlem, jde úplně eliminovat poškození laku. Občas to chce chladit (stačí poplivat). Kdybych kradl loga z aut, tak jedině takhle

Celica 5G gti 11/89 2.0 115kw 3S-GE (věčný ladění)
Carina E 92 liftback 2,0 16v 98kW 3S-FE (daily car)
EX Carina E 93 liftback 1,6 16V 85kW 4A-FE (5x vymazleno/5x rozbito/na díly)
Carina E 92 liftback 2,0 16v 98kW 3S-FE (daily car)
EX Carina E 93 liftback 1,6 16V 85kW 4A-FE (5x vymazleno/5x rozbito/na díly)