nelze nastartovat
nelze nastartovat
zkoušeli jsme kde co relátka, pojístky,škrtící klapku prostě co se dalo,vybilo to za víkend baterku tak se vyndala nabila a auto od té doby žhaví a startuje.Po veškerém proměření a odpojování jde všude po vyndání klíčku proud.Když vypojíš baterku a znovu zapojíš tak tam proud nejde,ale jak se zapne klíček a vyndá tak tam proud jde.Odpojili jsme spínačku a nic se nezměnilo takže i ta odpadla.
Avensis 2.0 D-4D T22 kombi 99 / žralok/
- extremehany
- Věčnej rejpal
nelze nastartovat
my jsme na to přišly tím že ventil vsv na uzavírání egr ventilu byl i po víkendu pod proudem když je zapojený tak je horký myslím relé EFI taky,zítra to zapnu a zkusím to změřit znovu třeba po hodině.Naměřily jsme proud k čidlům vzduchu vody i vstřikovače.Tím že zůstává proud v motoru tak se mohlo stát že šel i do čerpadla a vstřikovačů a tak nebyl povel k zastavení motoru a jak jsme to hledali tak jsme možná něco změnily a tak už jde to žhavení i zhasínání,zkusíme diagnostiku ale mám strach že ta nic neukáže,protože se odpojovala baterka žádná porucha nesvítí,když to nastartujeme tak to jede úplně normálně.
včera jsme sundaly i pojistkovou skřín tu podlohlou co jsou pojistky a relé EFI a nepomohlo to.Kolega jel s autem domů a aby nastartoval tak vytáhl pojistku EFI.Dneska ráno přijel ,šly jsme zkusit jestli mě cvaká relé EFI a mě cvakalo a jemu včera ne.Dneska cvaká proud do VSV a vstřikovače nejde vše OK.Závada na H...O !