vadné vstřiky na versu 2.2 D-CAT 130Kw

vše ohledně modelové řady Corolla
Odpovědět
santajana
Člen Týmu

vadné vstřiky na versu 2.2 D-CAT 130Kw

Příspěvek od santajana »

Zdravím všechny.tak jsem minulý týden dojezdil,auto už mi dlouho blblo tím stylem že se mi rozsvítila chyba motoru a auto přestalo jet,tak jsem odmázl vždycky kontrolky nechal to stát do druhého dne a auto třeba zase půl roku jezdilo jenže teď to došlo k tomu že auto už přestalo prakticky jet úplně,jen na volnoběh to šlo ale po sešlápnutí plyn.pedálu auto nereagovalo a ozývalo se takové divné chrčení.auto jsem dal tedy do jednoho servisu kde mu to na diagnostice hodilo chybu někde na palivovém systému kde poslal vstiky a čerpadlo na diagnostiku a sdělili mi že všechny vstiky jsou totálka a když mi řekl cenu tak mi spadla brada,jeden cca 16000kč.tak už asi týden bádám po vstřikách v německu kde je nabízejí podstatně levnější ale podle čísla na mých vštřikách tam takový nemaj ani jeden a přitom tam píšou že je to na ten samí motor.nemáte někdo s tímhle problémem zkušenosti?jestli jdou nahradit pod jinýma číslama?auto má najeto 205000km,známej říkal že u těhle nových aut je to běžný že vstřiky vydrží cca 150000km
mweirdo
Člen Týmu

Příspěvek od mweirdo »

řekl bych, že vstřiky mají vždy jiný kód, který se musí nahrát do řídicí jednotky
Celica 1.8 VVT-i 2001
keko
Manager Týmu

Příspěvek od keko »

daj potom vediet, ako si pochodil.. vsetkych nas to asi caka :)
Corolla Verso D-CAT 130kw
santajana
Člen Týmu

vstřiky

Příspěvek od santajana »

no tak jsem pochodil špatně protože ty vstřiky co tam byli nejsou vůbec z toho motoru ale úplně z jiného typu,jenže já to auto přivez před necelýma třema rokama z německa a pěkně jsem si naběh jelikož ty vstřiky někdo vyměnil v německu asi aby to prodali jelikož ty původní byli nejspíš špatný.takže v toyotě mi to potvrdily že vstřiky nejsou originál do toho motoru takže já sháním nové vstřiky,jenže mám vstřiky Denso a jeden vychází na 17000kč a starší nemůžu za boha nikde sehnat.potřebuju číslo vstřiku 23670-29055 a nebo 23670-29105 a já tam měl 23670-ORO40 které jsou z nějaký toyoty 2.0D.To jsem asi jedinej kterému se něco takového stalo,fakt k nas.rá.ní!Slyšel jsem že ty vstřiky vydrží cca 150000km a já to auto kupoval když už mělo najeto 195000km.
Martin_HnN
Manager Týmu

Příspěvek od Martin_HnN »

To že vstřiky vydrží cca. 150 tkm jsem teda neslyšel (a hlavně nikde nečetl).
To má platit obecně, nebo jen pro Toy?

Já měl za to, že když je neprasíš, tak jsou (téměř) nesmrtelné ...
(teda až na Renault Laguna, kde vyměníš 3/4 auta běhěm prvních 75 tkm :-D [myslím ten novější typ +-2003])
Corolla Verso 2007 / 2,2 D-4D 100 kW
Jimmi
Věčnej rejpal

Re: vstřiky

Příspěvek od Jimmi »

santajana píše: ...slyšel jsem že ty vstřiky vydrží cca 150000km...
Chybí Ti tam jedna nula 8)
LB hyaku ichi 百一 4E-FE 1332/65kW modrá o->
HB 4E-FE 1332/55kW červená o+
VAZ 2103 1500/49kW bílá
Pecka
Člen Týmu

Vstřiky

Příspěvek od Pecka »

Právě řeším stejný problém. Mám Verso D4D Cat 130kw a jeden vstřik je totál KO. Najeto 215 tis. km. Tyto vstřiky se nedají repasovat, tak jsem koupil na vrakovišti starší. Teda už druhý a oby byly taky KO. Sháním teď nový. Cena v Toyotě je 13 tis. Rád bych se dostal pod deset. Jinak všechny Toyoty s tímto motorem mají stejné vstřiky, tedy D4D Cat 130kw. Corolla, Avensis, Rav.
Maghreb
Věčnej rejpal

Příspěvek od Maghreb »

Skus sa spytat tychto: http://www.tadpraha.cz/pages/opravny.php
http://www.tadpraha.cz/pages/vstrikovac ... -piezo.php

Kedysi som na to natrafil. A kedze mam tiez d-cat, tak som prave nad nimi rozmyslal v buducnosti. Nastastie moje vstrekovace su zatial v poriadku.
Avensis Kombi 6/2006 D-CAT 130kW facelift - ukradnuty
Idaho
Věčnej rejpal
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Idaho »

Maghreb píše:Skus sa spytat tychto: http://www.tadpraha.cz/pages/opravny.php
http://www.tadpraha.cz/pages/vstrikovac ... -piezo.php

Kedysi som na to natrafil. A kedze mam tiez d-cat, tak som prave nad nimi rozmyslal v buducnosti. Nastastie moje vstrekovace su zatial v poriadku.
už to tu řesli v jiných tematech - udajně zvládají, i to udelají ale ty vstřik ystejně dlouho nevydržely, takže vyhozené peníze ( mluvím ted o denso vstřikách )
libor12
Věčnej rejpal
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od libor12 »

Já je kupuji tady. http://www.dieseljones.co.uk/common-rai ... 29105.html objednej,zaplat a za 3 dny je máš doma.
...prezidentův poradce... měl z astrofyziky 3-
"Prezidentovi poradci se mýlí,já ne!"
válcová zkušebna 4x4 do 1200hp
Odpovědět

Zpět na „Corolla“