mě se to s tím vlekem teda nelíbilo ani ve 110 :oD a je fakt, že příště to bude bez vleku ... to jo ...extremehany píše:no když nemusím tak s vlekem nejedu, ono stím vlekem se těch 150 sice jet dá, ale pak to moc lítá a žere
Koupě avensisu - potvrzení výběru
- extremehany
- Věčnej rejpal
- Idaho
- Věčnej rejpal
- Kontaktovat uživatele:
s 6gen čeldou na vleku ma rekord del GPS 162km/h ( kolem dobříše dálnice na pb - mírnej kopecextremehany píše:já mám s vlekem rekord 180 km/h, ale to byl odpružený vlek, který to celkem zvládal a byl rozumě zatížen, ale ale...

když se dobře naloží a zvolí správné težiště tak je to 90% uspechu ( neodpružený platák, nízkej s kolama bokem - R13 ).
Edit : sorry za OT, nechal jsem se unést, samozřejmě nemám Ave, ale H1

Pánové, snad budoucího kolegové.
Pokud bych chtěl rozšířit svůj filtr výběru aut mimo avensis, kam bych se měl podívat? Včera jsem celou cestu po D koukal na auta, která nás předjíždějí a která jsou v mé cenové hladině a já prostě nevím, co jiného za auto bych zvolil.
Nechci koncern.
Teď mám AR 156 a Alfu už asi ne.
Moc by se mi nechtělo ani do Korejců, ale proč ne - avšak něco alespoň 80kW+
Líbilo by se mi něco jiného JAPAN. Ale např. Civic mi přijde o třídu nižší auto a přitom stojí skoro jako avík a to mi přijde pak škode Civika kupovat.
atd. Budu vděčný za rady, ač ave vede.
Pokud bych chtěl rozšířit svůj filtr výběru aut mimo avensis, kam bych se měl podívat? Včera jsem celou cestu po D koukal na auta, která nás předjíždějí a která jsou v mé cenové hladině a já prostě nevím, co jiného za auto bych zvolil.
Nechci koncern.
Teď mám AR 156 a Alfu už asi ne.
Moc by se mi nechtělo ani do Korejců, ale proč ne - avšak něco alespoň 80kW+
Líbilo by se mi něco jiného JAPAN. Ale např. Civic mi přijde o třídu nižší auto a přitom stojí skoro jako avík a to mi přijde pak škode Civika kupovat.
atd. Budu vděčný za rady, ač ave vede.
All those moments will be lost in time like tears in the rain...
- extremehany
- Věčnej rejpal
Tož tak, M6 byla v mém výběru taktéž, nicméně potom, co jsem pročetl forum o problémech avíka (u 2.0VVT-i prakticky žádné), tak mi najednou každé jiné auto přijde jako poruchové
Pořád uvažuji o civicu 2005 (nejlépe 2.0), Mazdě6 (2.0, možná 2.3 … nebo že by MPS?) a trochu o focusu 2.0, dá se za ty love sehnat v rozumném ročníku. Bohužel ten vnitřek to je hnus 

to právě vím - bohužel to nějak není zohledněné v ceně, protože civic stojí stejně jako ten avík. Accord hnusnej (nebyl - dokud mě nenamlsal avík) a ford ... nějak nevím.VladoK píše:Civic a Focus su o triedu nizsie ako Avik, ked chces porovnatelne, tak Accord alebo Mondeo..
pánové, jsem celý nějaký znechucený ... dal jsem dohromady prachy, víc těžko dám a jediný akceptovatelný auto je snad jen ten avensis ...