cesta do Danska
- Ahold
- Věčnej rejpal
cesta do Danska
Dobry den, chtěl bych se zeptat, jestli někdo nemá Zkušenosti s cestou do Dánska přes Polsko a Německo. Jak je to s mýtným a tachografem pro služební cesty? V Německu a Dansku by měli být dálnice Zdarma pro auta do 3,5t a nemusí mít tachograf, je to i kdyz povezu material pro nasi firmu? V Polsku jsou jen mytne brany, takze to je v pohode. Jeste me napadlo v Nemecku ty emisni nalepky musim mit i kdyz jen Berlinem projizdim?
Snad se tu najde nejaky cestovatel, kterh by jeste poradil nejake pekne misto na co se jet podivat a hlavne na co si dat pozor.
Snad se tu najde nejaky cestovatel, kterh by jeste poradil nejake pekne misto na co se jet podivat a hlavne na co si dat pozor.
Jsem Zoofilní plyšomil a nestydím se za to.
Vrrrrrm Toyota Vrrrrrm Corolla Vrrrrrm TS Vrrrrrm
- Luke_Luke
- Věčnej rejpal
Jimmi to urco ne...to mu radis velkou zajizdku...v Polsku jsou supr dalnice a navic tam je povoleno 140kmh 
Pres Prahu je to zajizdka 200km a pokud by jel na Hradec a pak Prahu, tak je to sice zajizdka jen neco pres 100km, ale casove o hodku a pul

Pres Prahu je to zajizdka 200km a pokud by jel na Hradec a pak Prahu, tak je to sice zajizdka jen neco pres 100km, ale casove o hodku a pul

2019 Proceed 7DCT GTline PLUS
2009 Auris 1,6 dual VVT-i 125k Exclusive
ex 1997 Tigra 1,4 16V - 90k + PowerBox

2009 Auris 1,6 dual VVT-i 125k Exclusive
ex 1997 Tigra 1,4 16V - 90k + PowerBox

- Ahold
- Věčnej rejpal
Díky za tipy, no přes Prahu by to bylo na dýl, když do Polska to mám pár km.
Trasu mám asi vymyšlenou podle strejčka Googla...
http://maps.google.com/maps?saddr=Ringe ... 5001&hl=cs
Trasu mám asi vymyšlenou podle strejčka Googla...
http://maps.google.com/maps?saddr=Ringe ... 5001&hl=cs
- Ahold
- Věčnej rejpal
Mame tam dodavatele plastovych van do zahradnickych stolu.Jimmi píše:To jsem netušil, že už Poláci mají dálnice. Asi mám postarší zprávy, omlouvám se
Jojo polaci maji i dalnice

Nevite, je stale potreba ten papir s povolenim vyjezdu cizyho auta do zahranici s kulatym razitkem?
Asi před rokem jsem jel přes Polsko tím směrem na Cottbus. Ta dálnice asi 100 km k hranicím s Německem byla jako ta Hitlerova dálnice za Brnem. Samý pražec, vytřáslo mi to duši. Jel jsem maximálně 100, víc jsem si netroufal. Tragédie. Stihli to Poláci opravit? no pochybuji.
EX: 2x Toy Corolla polocombi 1,4 2000, Toy Previa 2,4 2001, Toy Carina 1,6 1992 a též 2,0 1994
Jezdím s: Toy Camry 1998 2,2 96kW automat.
Hledám Prius II, jen dobře udržovaný, ročník 2006-2010.
Jezdím s: Toy Camry 1998 2,2 96kW automat.
Hledám Prius II, jen dobře udržovaný, ročník 2006-2010.