Je pravda, že zvířátka se tu ještě neřešila.. me-e-e.Artie píše:dyz sem tu ja a ma to se mnou kdo kafrat, tak je tu zivo dycky =DDD a na naky stupidni tema nejlepe treba jako je tohle vesely a hravy =DD
A co hadi
Ti ukazu slepici, ty tygle =))) jen pockej =P (jesteze nejsem vztahovacna =PPP)Tygr píše:Bys koukala To je podobné jakože všecky ženské jsou slepice.. GeneralizaceArtie píše:cudny clovek =DDDD bys me rozesmal =)) v celica sekci se vsici furt kasaj a pak tu ze sebe jeden Celickar dela cudnyho =DDD navic, zadnej chlap neni cudnej
Jo, s tim tyglem.. jsem si vzpomnel jak mi ALIEN sliboval za sedacku ze mi necha zvetsit vybehArtie píše:Ti ukazu slepici, ty tygle =))) jen pockej =P (jesteze nejsem vztahovacna =PPP)Tygr píše:Bys koukala To je podobné jakože všecky ženské jsou slepice.. GeneralizaceArtie píše:cudny clovek =DDDD bys me rozesmal =)) v celica sekci se vsici furt kasaj a pak tu ze sebe jeden Celickar dela cudnyho =DDD navic, zadnej chlap neni cudnej
to je přeci jasný, že červená je nejrychleší - stačí se zeptat mý 5-ti letý neteře...ombre píše:Třeba jestli auto s fialovou metalízou je rychlejší než se stříbrnou .Julinka píše: A o jakých parametrech budou hlasovat ženy?
Zaloz vedle novej topic a vymysli nam naky pekny parametry, at si taky mam kam zahlasovat! =)))Julinka píše:A o jakých parametrech budou hlasovat ženy?Artie píše:ja vedela, ze Vas pobavim a spon trochu to tu ozije a sem vazne zvedava, jak to dopadne