Koupě Avensis 2005
Taky bych doporučil Accorda. Kolegové, co ho mají, tak absolutně žádné problémy. Taky když se člověk podívá, tak se jich moc neprodává, kdo by se taky zbavoval takovýho auta. Zato T25 s 1.8 je všude plno... Jen co jsem sledoval, tak jízda není tak pohodlná jako v T25, prostě je to Honda, kde sportovní ráz značky je znát všude, ale pořád je to dostatečně pohodlný auto, narozdíl třeba od novýho Passata. Co se týče motorů žeroucí olej, tak bych řekl, že je to jen o náhodě. Mám kamarády, co mají T25, někdo z bazaru, někdo novou koupenou u nás, někdo na údržbu kašle, někdo se o to stará, jak kdyby to auto bylo ze zlata. A všichni už poznali problém s olejem.
-
- Věčnej rejpal
- extremehany
- Věčnej rejpal
To je opravdu "všude plno" ,z toho asi 6 po FL, necelá desetina nabídky v naftě.
T27 Avensis 1.8 Valvematic Multidrive S/2009/
když pijete se mnou pijete s Mírou

http://moje.auto.cz/m5t/avik.html

-
- Věčnej rejpal
- extremehany
- Věčnej rejpal
-
- Věčnej rejpal
Nabídka bazarů kopíruje prodeje nových Avensisů, na sauto se nabízí 24x Avensis (2003-2008) v benzínu a 76x v naftě, takže podíl dieselů je 76 %.
Prodeje nových Avensisů za leden-listopad 2012 je 371 v dieselu a 112 v benzínu, takže podíl nafty je 76,8 %.
Jak je vidět, tak nabídka v bazarech odpovídá tomu co se prodá jako nové.
Prodeje nových Avensisů za leden-listopad 2012 je 371 v dieselu a 112 v benzínu, takže podíl nafty je 76,8 %.
- extremehany
- Věčnej rejpal
tak to je, ale většina prodejů Avensisů jsou služebáky,popř. auta koupený leasingovkama,flotilový vozy apod.,tam se předpokládá větší nájezd km a tudíž se benzíňák nevyplácí,já si např. myslím , že Avensisy T27 v naftě jsou vesměs už spolehlivý,pokud to neni verze s D-Catem, Denso už hodně chyb u těch motorů (od r.v. 2009/2010) vychytalo a spolehlivost se bude asi blížit benzínům.saab píše:Nabídka bazarů kopíruje prodeje nových Avensisů, na sauto se nabízí 24x Avensis (2003-2008) v benzínu a 76x v naftě, takže podíl dieselů je 76 %.
- extremehany
- Věčnej rejpal
podle mě stačí přečist toto fórum,točí se to stále dokola.špatný starty,SCV ventily,EGR,těsnění pod hlavou a vstřiky, ucpaný DPF ... tady není co řešit to je realita, ale u jinejch automobilek je to stejný či spíš horšíextremehany píše:já nevidím, že by předchozí naftovy motory byli nějak nespolehlivy...

A je tu klasika, zas to nějaký čmoudofil žene do konfliktuextremehany píše:hlavně že v tom máte kluci jasno, ještě dodejte vaši hlášku, že naft se prodává tolik protože se hrozně serou a můžu jít spat...

T27 Avensis 1.8 Valvematic Multidrive S/2009/

Přesně tak. A stejně jsou to dovezený z Německa, takže je lepší si tam pro něj dojet sám a nemusím si připlácet za stočení tacháče nebo bouračku.Roman Jašek píše:Jinak u těch 14 kousků bude mít půlka stočenej tacháč a ta druhá bude nějaká opravená bouračka.....
Avensis T25 FL kombi 1.8 VVTi automat(HDM)
Nejsem natolik bohatý, abych si kupoval předražené věci.
stani.1blog.cz
Nejsem natolik bohatý, abych si kupoval předražené věci.
stani.1blog.cz
-
- Věčnej rejpal
Tak tak, vesměs se tady řeší problémy naftových motorů, procentuelně bych to asi viděl: nafta vs. benzín 80 : 20....Borci buďte trochu rozumní...avens píše:podle mě stačí přečist toto fórum,točí se to stále dokola.špatný starty,SCV ventily,EGR,těsnění pod hlavou a vstřiky, ucpaný DPF ... tady není co řešit to je realita, ale u jinejch automobilek je to stejný či spíš horšíextremehany píše:já nevidím, že by předchozí naftovy motory byli nějak nespolehlivy...
Toyota Avensis 1,8 VVti kombi, 95 kW, r.v. 2006