Previa nový model
- zaki
- Člen Týmu
- Kontaktovat uživatele:
Hanzzz
A co bys potřeboval vědět?Já jsem taky hledal a nenašel . Akorád jsem našel program , který se jmenuje Vivid WorkshopData a tam je celkem dost věcí , je to diagnosticky program , pro osobní auta .
A co bys potřeboval vědět?Já jsem taky hledal a nenašel . Akorád jsem našel program , který se jmenuje Vivid WorkshopData a tam je celkem dost věcí , je to diagnosticky program , pro osobní auta .
Toyota Prévia 2.4 DOHC VVT-i 115 kw,r.v. 2002,stříbrná metla,LPG AC Stag 300 + Dodělané opěrky hlavy s DVD a 9 palcovou obrazovkou,pro děti.

diag zatím nepotřebuju, pokud je kompatibilní s OBD 2 tak k tomu máme přístup taky
takhle
auto mi neříká pane, sehnal jsem ho pro známý ale vypadá to tak že na něm občas bude za pár t km potřeba udělat rutinní servis, čili bych rád věděl kde co je a tak dále, samozřejmě pokud etzold ani haynes pro tenhle model neexistuje nedá se nic dělat. Zatím jsem googloval i na emerickejch klubech a nikde sem nic nenašel
za jakejkoliv odkaz i v angličtině předem moc kuju
takhle
auto mi neříká pane, sehnal jsem ho pro známý ale vypadá to tak že na něm občas bude za pár t km potřeba udělat rutinní servis, čili bych rád věděl kde co je a tak dále, samozřejmě pokud etzold ani haynes pro tenhle model neexistuje nedá se nic dělat. Zatím jsem googloval i na emerickejch klubech a nikde sem nic nenašel

za jakejkoliv odkaz i v angličtině předem moc kuju

- zaki
- Člen Týmu
- Kontaktovat uživatele:
elektrika
Co tím myslíš elektrika , to je široký pojem . Umě se zatím nic nepokazilo a mám na ni odjeto cca 40 000 a bez problémů .
Toyota Prévia 2.4 DOHC VVT-i 115 kw,r.v. 2002,stříbrná metla,LPG AC Stag 300 + Dodělané opěrky hlavy s DVD a 9 palcovou obrazovkou,pro děti.

Manuál na Previa II
Zakoupil jsem manuál na opravu previe 2. Jde o soubor dat o modelu, elektrické rozvody, oprava karoserie, oprava motoru benz. i nafta, manuál běžných oprav. Pokud budete něco potřebovat, domluvíme se.
- zaki
- Člen Týmu
- Kontaktovat uživatele:
previa
No já tam mám danů couvací kameru , která je připojená na autorádio a není teď už problém zacouvat , jinak jsem nemě pořád odhad v zadu , jestli jsu daleko , nebo jsu už na doraz , ale teď už není problém . Jinak parkovat šlo i bez kamery , až na ten zadek .

- zaki
- Člen Týmu
- Kontaktovat uživatele:
previa
Kameru jsem si montoval dodatečně a nebyl žádný problém . Koupil jsem ji na ebay přímo na prévii a připojená je k autorádiu , který taky není origoš Toyota , ale je tam také dané dodatečně . Jediný problém , ale malý byl protáhnout kabel tou gumovou propojkou co jsou jim protáhlé kabely do zadních dveří , ale taky se to dalo a je připojena na couvací světla , takže když zařadím zpátečku tak začne monitorovat a obraz je vidět na rádiu kde je 7 palcový display , tak obraz je dostatečný . V té kameře jsou vidět i metry , od 3 do 1 metru takže krásně vidíš jak jsi daleko od překážky .

- zaki
- Člen Týmu
- Kontaktovat uživatele:
autorádio
kukni do tématu neoriginál rádio , dal jsem tam adresu kde jsou fotky toho mojeho neorigoš rádia

- zaki
- Člen Týmu
- Kontaktovat uživatele:
autorádio
No právě , mě šlo o účel , ne o estetiku , ale jsem spokojený . To rádio mě vyšlo okolo 4500,- kč a ta kamerka 350 ,- kč a umístil jsem ju na střední díl co je mezi zadními světly . Já tam potom ještě k těm fotkám přidám i foto té kamerky , ale nevím , jestli to dnes ještě stihnu , no uvidíme .javascript:emoticon(':rolleyes:')

-
- Člen Týmu
- Kontaktovat uživatele:
zaki píšeš že máš 05 ale obrázek je starší verze. žárovky v blinkrech si pomalu nevyměníš... Nevíte někdo něco o nastavení gyra (stabilizace)? Začala mi pípat a brzdit i tam,kde jsem dřív jel mírnej drift bez problémů.
Couvání je o těchle plechovek ok i bez pípáku a kamery, je to jak motokára ale od 04 je tam seriově 4 bodový infra
Couvání je o těchle plechovek ok i bez pípáku a kamery, je to jak motokára ale od 04 je tam seriově 4 bodový infra