Nechajme osobne invektivy, nepozname sa a nefunguje to. Radsej sem daj to turbo, o ktorom tu basnis. To ma velmi zaujima. Ak take vobec existuje, tak skor to vidim na zly navrh regulacie ako na opodstatneny prvok.awe_cz píše:Sam se vytahujes...
chyba motoru a špatný start
- CommonUser
- Věčnej rejpal
Ja o necem basnim? Ne, jenom jsem rekl, ze chyba s wastegate nema souvislost s nicm jinym, nez prave s wastegate. Nic vic.CommonUser píše:Nechajme osobne invektivy, nepozname sa a nefunguje to. Radsej sem daj to turbo, o ktorom tu basnis. To ma velmi zaujima. Ak take vobec existuje, tak skor to vidim na zly navrh regulacie ako na opodstatneny prvok.awe_cz píše:Sam se vytahujes...
Avensis T25, 2.2 DCAT, wagon, 2007 

Zdar 4 měsíce po výměně najeto nějakých 13 tis km a je to tu opět to samé.Horší start žádný tah po chvíly kontrolka motoru,auto by mělo snahu jet ale nejde mu to až se najednou chytne a jede.Vyměnil jsem i po 20 tis.km palivák a nic.To snad není ani možný ,že by po tak krátké době odešly opět znovu SCV.Po vyndání a pročištění to chvilku chodí.To by byla velká spotřeba po 4 měsících měnit SCV !!!!!! Jo změnil jsem i tankování.
Avensis 2.0 D-4D T22 kombi 99 / žralok/
Volal jsem ještě doTP Kladna tam dělají DENSA ,bylo mi řečeno že když to takhle brzy odešlo tak může být problém v čerpadle,že se odírá a malý kovový piliny vlítnou do ventilku a ten se přidře.To je ale na vyndání čerpadla a dát na stolici a odzkoušet,repas a to je tak 10 tisíc.Zkusím ještě zjisti jestli je možný protočit motor bez ventilků aby případnej nbordel vylítal ven.
- extremehany
- Věčnej rejpal
používáš VIF nebo premium naftu ?varan píše:Volal jsem ještě doTP Kladna tam dělají DENSA ,bylo mi řečeno že když to takhle brzy odešlo tak může být problém v čerpadle,že se odírá a malý kovový piliny vlítnou do ventilku a ten se přidře.To je ale na vyndání čerpadla a dát na stolici a odzkoušet,repas a to je tak 10 tisíc.Zkusím ještě zjisti jestli je možný protočit motor bez ventilků aby případnej nbordel vylítal ven.
Toyota Avensis Combi 2,2 D-4D 110 kW 2008
Toyota Auris TS 1,6 VVT-i M/T - 2018
Toyota Auris TS 1,6 VVT-i M/T - 2018
Používal jsem aditiva i VIF do tý doby než mi podruhé odešli vstřikovače.Po druhé opravě jsem to přestal dávat a tankoval jen na benzině.Bylo mi řečeno že ten nejnovější vstřikovač je nejhorší a životnost tak rok.Po změně už tam je skoro 2,5 roku.V servise DENSO mi bylo řečeno že do aditivované nafty už nemám nic přidávat.A teď si vyber.Ve středu jsem nejel ve čtvrtek to ráno nechtělo jet.Cestou se to chytlo pak vše OK.Dneska ráno to taky jelo.Když to zase udělá zkusím SCV vyndat prohlídnout a zkusit vyčistit a procvakat.Čerpadlo se mi vyndávat nechce ,zkusím mu dát aditiva a uvidím.Mám už 320 000 km a to nevím jestli to nebylo ztočený.Nebo ještě jak psal KADEL nechat vyčistit palivovou soustavu.