Rapľuje diaľkové ovládanie
-
- Navigátor
Rapľuje diaľkové ovládanie
V poslednej dobe mi začalo trochu rapľovať diaľkové v kľúči - pri odomykaní aj zamykaní. Prejavuje sa to nepravidelne. Niekedy zareaguje hneď na prvé stlačenie ale niekedy musím stláčať aj 10x za sebou, poiaľ zareaguje a odomkne/zamkne. Vymenil som baterky, ale nepomohlo. Nevie niekto v čom to môže byť?
-
- Navigátor
Riešenie bolo nakoniec takéto: Ešte pred tým, ako by som začal robiť paniku a riešiť servis, som predsa len kúpil ešte jednu baterku s tým, že je lacná a môžem ju prípadne dať do druhej ovládačky. Po výmene baterky to už funguje. Takže asi tá predchádzajúca nová baterka bola chybná , alebo stará už v obchode. Dobre psycho...
Jo jo.. .taky uz jsem chtel postnout, je to ******... Ale nakonec jsem to jen spolknul. V zivote nikdy se mi nestalo, ze bych koupil "spatnou knoflikovku" ve smeru k tomu, ze by byla vybita.
Ale jestli je z nejake pojizdne samoobsluhy a ma na sobe rok vyroby 2006 a min, tak verim, ze muze mit jiz problem... Otazka je, jestli bych si takovou ja koupil..
Ale jestli je z nejake pojizdne samoobsluhy a ma na sobe rok vyroby 2006 a min, tak verim, ze muze mit jiz problem... Otazka je, jestli bych si takovou ja koupil..
Back in Czech.