Palubní počítač
- Karel Danda
- Řidič
Pro nastavení jednotek stiskněte tlačítko
"TRIP" a jednotka se zobrazí. Pak stiskněte
tlačítko "MODE" a tlačítkem "šipka nahoru " nebo "šipka dolu "
zvolte požadované jednotky.
Celkem je možné volit mezi třemi druhy
jednotek:
1. l/100km, km/h
2. km/l, km/h
3. mpg (míle/galon), mph (míle/hodina)
Po nastavení jednotek, stisknete tlačítko
"MODE", dokud se displej nevrátí do
režimu ovládání audio systému.
"TRIP" a jednotka se zobrazí. Pak stiskněte
tlačítko "MODE" a tlačítkem "šipka nahoru " nebo "šipka dolu "
zvolte požadované jednotky.
Celkem je možné volit mezi třemi druhy
jednotek:
1. l/100km, km/h
2. km/l, km/h
3. mpg (míle/galon), mph (míle/hodina)
Po nastavení jednotek, stisknete tlačítko
"MODE", dokud se displej nevrátí do
režimu ovládání audio systému.
Avensis combi 1,8 VVT-i r.v.2002
Pánové,
lze u PC - Avensis 2003, 1,8 VVTi,liftback nastavit průměrnou spotřebu za celou dobu provozování vozidla ? Vím,že u Yarise 2001 to lze !! Ale po přečtení manuálu na Avensise jsem se nedostal dále než k průměrné spotřebě na právě natankovanou nádrž.Lze nějak vypnout nulování ukazatele spotřeby při novém tankování ..........
Díky !!
lze u PC - Avensis 2003, 1,8 VVTi,liftback nastavit průměrnou spotřebu za celou dobu provozování vozidla ? Vím,že u Yarise 2001 to lze !! Ale po přečtení manuálu na Avensise jsem se nedostal dále než k průměrné spotřebě na právě natankovanou nádrž.Lze nějak vypnout nulování ukazatele spotřeby při novém tankování ..........

Díky !!
- Karel Danda
- Řidič
- extremehany
- Věčnej rejpal
Re: uKAZATEL spotřeby
přepnout to de v menu počítače, přesnej popis ti ale nenapíši, ten si nevzpomenuPetr N. píše:Agoj všichni.. Mám na počítači nastavenou spotřebu v Km/l a ne v l/Km je to normální...??? Nebo to jde nastavit i nějak normálně..??? Když to přepočtu, tak to ukazuje celkem OK. Bude tam možná tak litr rozdíl což mi připadá jako v poho..Mám Avensis 2,0 D4D rok 03 Díky za případnou radu
Toyota Avensis Combi 2,2 D-4D 110 kW 2008
Toyota Auris TS 1,6 VVT-i M/T - 2018
Toyota Auris TS 1,6 VVT-i M/T - 2018
- waterford26
- Manager Týmu
da sa nejako palubak dat nakalibrovat v toyote alebo tak? mne totizto ukazuje vacsinou dost spravne dojazd. Lenze priemerna spotreba je velmi nizka.. ukazuje mi takmer vzdy okolo 5,2 az 5,7 ale podla tankovania je to okolo 7,5 az 8l .. nechapem to kedze dojazd urcuje spravne ale priemerka je o dva litre nizsia ako real. A tom presiel takmer celu nadrz takze to nie je len docasne po natankovani par litrov benzinu 

Avensis T25, r.v. 4/2003, 1,8 VVT-i (129hp), sedan.
Doteraz Ford maniak.. tak som skusil vsadit na spolahlivost

pp
Ahojte
Ja koupil avika cca pred mesicem dle pp jsem jezdil za 6.3 . Pote jsem byl menit v toyote olej prehrali me novy sw do ridici jednoty a od te doby me pp neukazuje min jak 8 (prumerna )jezdim 80 /30 mimo obec/obec . Podle nadrzi je to cca 7 litru jeste to zkusim zmerit dlouhodobe at to vim presne. Co se tyka kalibrace tak me bylo sdeleno v toyote ze se spotreba sama upravuje podle tabulek ktere si plni pri jizde po nahrati noveho sw takze doufam ze se to jeste da dohromady.
avensis 2.0 D4D 93kW
Ja koupil avika cca pred mesicem dle pp jsem jezdil za 6.3 . Pote jsem byl menit v toyote olej prehrali me novy sw do ridici jednoty a od te doby me pp neukazuje min jak 8 (prumerna )jezdim 80 /30 mimo obec/obec . Podle nadrzi je to cca 7 litru jeste to zkusim zmerit dlouhodobe at to vim presne. Co se tyka kalibrace tak me bylo sdeleno v toyote ze se spotreba sama upravuje podle tabulek ktere si plni pri jizde po nahrati noveho sw takze doufam ze se to jeste da dohromady.
avensis 2.0 D4D 93kW
- waterford26
- Manager Týmu
no ja som bol v piatok na zvolavacke v toyote ohladom nejakeho spoju hriadela v riadeni a tak som ich poprosil nech mi ceknu diagnostikou ci maju upgrade softu na moj voz.. spravil diagnostiku a povedal ze na moj model upgrade softu nie je. No ale odvtedy ako to mali napichnute tak mi cely cas zacal ukazovat palubak spravne. Problem je v sak v tom..ze sa mi zosilnuje a zoslabuje (len displej na palubaku) intenzita podsvietenia .. netu si niekto preco?..zeby odchadzal palubak? ..zapinanie a vypinanie svetiel na podsvietenie nemalo vplyv..svieti jak chce..raz slabsie, raz silnejsie 

Avensis T25, r.v. 4/2003, 1,8 VVT-i (129hp), sedan.

- waterford26
- Manager Týmu
- extremehany
- Věčnej rejpal
- waterford26
- Manager Týmu
- Jumpik
- Člen Týmu
- Kontaktovat uživatele:
Re:
Mám avensise rv 2005 T25 a děla mi to také. Po každém natankování se průměrná spotřeba vymaže. Nedá se to někde v nastavení vypnout ? Chtěl bych, aby tam průměrná spotřeba zůstala i po natankování.boboo píše:Pánové,
lze u PC - Avensis 2003, 1,8 VVTi,liftback nastavit průměrnou spotřebu za celou dobu provozování vozidla ? Vím,že u Yarise 2001 to lze !! Ale po přečtení manuálu na Avensise jsem se nedostal dále než k průměrné spotřebě na právě natankovanou nádrž.Lze nějak vypnout nulování ukazatele spotřeby při novém tankování ..........![]()
![]()
Díky !!
Díky
Land Cruiser 120 D4D 3,0 2005
Avensis T25 D4D 2,0 2005
Avensis T25 D4D 2,0 2005